Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >
Trine Tuxen er en dansk, autodidakt smykkedesigner, som har professionaliseret sin hobby. Da Trine Tuxen var 28 år, fik hun en hofteskade, der satte en brat stopper for hendes store drøm om en professionel dansekarriere, og i stedet valget hun at satse alt på det, der hidtil blot havde været en hobby for hende, nemlig smykkedesign.

TrineTuxen Jewellery blev etableret i 2012, og siden har designeren ikke set sig tilbage. I maj 2019 kunne hun fejre sin første pris for sit arbejde med smykkedesign, da hun med sin V-kollektion vandt prisen for årets smykkekollektion ved ELLE Style Award.

Hos KAiKU elsker vi at støtte op om godt håndværk og om designere, der tør at forfølge deres drømme. Vi forhandler derfor et bredt udvalg af smykker fra Trine Tuxen, der nemt kan kombineres på kryds og tværs med hinanden eller sættes sammen med smykker, der allerede er at finde i din samling.

NORDISK MINIMALISME FRA DANSKE TRINE TUXEN
Designs fra Trine Tuxen ertidløse og afslører enkelthed i sin rene form. Der er uendelige muligheder for at bruge smykkerne hver eneste dag til både hverdag og til finere lejligheder, og de enkle smykker støtter op om din personlige stil, og tilfører et feminint twist til ethvert outfit. Køb smykker fra Trine Tuxen her, og glæd dig til at få de smukkeste smykker hjem, som du kan bruge igen og igen.