• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Garderobe

Garderobe

ENTRÉMØBLER OG DIVERSE TILBEHØR


Entréen er det første, du møder, når du træder ind i et hjem. Det er derfor vigtigt, at den er indbydende, så dine gæster kan få den bedst mulige og varmeste velkomst. Vigtigst af alt skal det dog være en entré, som dig og dine familiemedlemmer er glade for at komme hjem til. Der skal være styr på sagerne, så du kan træde ind ad døren og straks føle, at du kan slappe af og puste ud fra hverdagens strabadser.

Garderobemøbler


Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af garderobemøbler og diverse ting til entréen. Her kan du blandt andet finde forskellige spejle, knager og hylder samt gulvtæpper og måtter fra kendte skandinaviske mærker som ferm LIVING, WOUD og mange andre.


ENTRÉBÆNKE OG ØVRIGE GARDEROBEMØBLER


Udvalget af garderobemøbler hos os spænder som sagt utrolig bredt, og derfor vil vi vove at påstå, at du hos os kan finde alt det, du skal bruge til din entré. Er du så heldig at have et større entrérum, kan vi i høj grad anbefale, at du udstyrer rummet med en entrébænk. Entrébænken tilfører rummet et ekstra hyggeligt element, og særligt med mindre børn er det bare super dejligt, at der er noget, som de kan sidde på, når de skal trækkes i overtøjet.

Med et større entrérum har du desuden muligheden for at vælge et smukt tøjstativ fremfor eksempelvis knager. Vi har et stort udvalg af forskellige tøjstativer i træ eller stål, så du kan finde det, der passer bedst til stilen i jeres garderobe og øvrige indretning i hjemmet.


INDRETNING AF SMÅ ENTRÉRUM


Det er vigtigt, at en entré er praktisk, da det er her, en masse udstyr skal parkeres - særligt i de kolde måneder. I mindre entrérum kan det dog være svært at indrette entréen, så både det praktiske og indretningsstilen kommer til sin ret. Derfor vil vi her komme med nogle få råd til, hvordan du kan indrette en praktisk og stilfuld entré.

Vores bedste råd er, at du kan hænge et stort og opsigtsvækkende spejl i entréen og lade det dominere rummet. Det store spejl får nemlig rummet til at virke større. Er du så heldig, at du tilmed har plads til en entrébænk eller en hylde, som aftager af eksempelvis nøgler, så kan du med fordel stille eller hænge en af delene under spejlet. Både en hylde og en stabil bænk kan pyntes med eksempelvis en buket blomster eller andet nips, som vil gøre din entré mere personlig og hyggelig.

Vi anbefaler desuden, at du hænger nogle lange hylder over knagerækken, så du kan få plads til noget mere opbevaring. Stil evt. nogle kurve eller kasser ovenpå hylderne, så du kan gemme diverse småting som handsker, huer osv. væk.

LAD KREATIVITETEN SEJRE MED PRODUKTER FRA KAIKU

Dette var blot et par få eksempler på, hvordan du kan udnytte et mindre entrérum og der findes selvfølgelig mange andre fantastiske muligheder. Tænk derfor ud af boksen og vær kreativ, så du kan skabe en både smuk og praktisk entré, der passer til rummet og stilen i jeres hjem.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter her på siden, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 3311 1907 eller via mail info@kaiku.dk. Er du i nærheden af Aarhus, er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Langdalsvej 46 i Brabrand.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >