Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
Entré/indgang

ENTRÉMØBLER OG DIVERSE TILBEHØR


Entréen er det første man møder, når man træder ind i et hjem, derfor er det vigtigt at entréen er indbydende, så alle får den bedst mulige og varmeste velkomst. Vigtigst af alt skal det dog være en entré, som du og dine familiemedlemmer er glade for at komme hjem til. Der skal være styr på sagerne, så du kan træde ind ad døren, og straks føle at du kan slappe af og puste ud efter hverdagens strabadser.

Garderobemøbler


Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af garderobemøbler og diverse ting til entréen. Her kan du blandt andet finde forskellige spejle, knager og hylder samt gulvtæpper og måtter fra kendte skandinaviske mærker.


ENTRÉBÆNKE OG ØVRIGE GARDEROBEMØBLER


Udvalget af garderobemøbler spænder bredt, og derfor vil vi vove at påstå, at du hos os kan finde alt det,du skal bruge til din entré. Er du så heldig at have et større entrérum, kan vi i høj grad anbefale, at du udstyrer rummet med en entrébænk. Entrébænken tilfører rummet et ekstra hyggeligt element, og særligt med mindre børn er det bare super dejligt, at der er noget de kan sidde på, når de skal have overtøjet af og på.
Med et større entrérum har du desuden muligheden for at vælge et smukt tøjstativ fremfor eksempelvis knager. Vi har et stort udvalg af forskellige tøjstativer i træ eller stål, så du kan finde det, der passer bedst til stilen i jeres garderobe og øvrige indretning i hjemmet.

INDRETNING AF SMÅ ENTRÉRUM


Det er vigtigt, at en entré er praktisk, da det er her, en masse udstyr skal parkeres - særligt i de kolde måneder. Mindre entrérum kan være svære at indrette, så både det praktiske og indretningsstilen kommer til sin ret. Derfor vil vi her komme med nogle få råd til, hvordan du kan indrette en praktisk og stilfuld entré.

Vores bedste råd er, at du kan hænge et stort og opsigtsvækkende spejl i entréen og lade det dominere rummet, for det store spejl får rummet til at virke større. Er du så heldig, at du tilmed har plads til en hylde, som aftager af eksempelvis nøgler, så kan du med fordel hænge den under spejlet, og pynte den med eksempelvis en buket blomster, som vil gøre din entré både personlig og hyggelig.

Vi anbefaler desuden, at du hænger hylder over knagerækken, så du kan få plads til endnu mere opbevaring. Stil evt. kurve eller kasser ovenpå hylderne, så du kan gemme småting som handsker, huer osv. væk.

LAD KREATIVITETEN SEJRE MED PRODUKTER FRA KAIKU

Dette var blot nogle få eksempler på, hvordan du kan udnytte et mindre entrérum, og der findes selvfølgelig mange andre fantastiske muligheder. Tænk derfor ud af boksen og vær kreativ, så du kan skabe en både smuk og praktisk entré, der passer til rummet og stilen i dit hjem.