• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken

Om KAiKU

top-sider.jpg

Om os - Mød teamet bag KAiKU


KAiKU er en webshop og en stor fysisk butik i et råt og rustikt nedlagt smedeværksted 12 minutter udenfor Aarhus, hvor vi har fokus på skandinavisk design.

KAiKU er startet af søstrene Dorte og Stine i 2007 i Strædet i København. Stine var kun 19 år og Dorte 42. I oktober 2014 slog vi dørene op for kunder til vores rustikke butik på 300 m2 i Brabrand ved Aarhus. I 2015 lukkede vi vores butik i København, da den blev for lille til vores kæmpe udvalg af det lækreste i skandinavisk design. I 2016 trådte Stine ud af KAiKU for at tage en humanistisk uddannelse, efter at have kastet kærlighed efter KAiKU siden hun var 19 år.

Nu drives KAiKU af Dorte og et skønt team af kvinder i alle aldre, som alle brænder for service i butikken og på webshoppen.

KÆRLIGHED TIL SKANDINAVISK DESIGN

Skandinavisk design har en stor plads i vore hjerter. Vi elsker og bliver inspireret af udtrykket og stemningen, det frembringer. Vi sætter pris på det gode håndværk, lækre materialer og ikke mindst god kvalitet, og derfor vælger vi designere som designer ud fra disse punkter.

Vi synes, det er vigtigt at tage vare på de nye designere i Skandinavien - som i ret mange tilfælde hos os - er gået hen og blevet kolossalt store. Vi bruger rigtig meget tid på blogs, magasiner og messer og på at finde ting, der lige er "KAiKU" - som vi får hjem i butikken - både den i Aarhus og på internettet. De forskellige designere, som vi har i butikken, er nogle, vi selv er faldet pladask for, og som vi selv vil indrette vores hjem med, eller bruge selv.

Dorte elsker den nordiske stemning med træ, lyse møbler, skind, grafiske billeder og lidt skævhed - og kombinationen af enkelhed, æstetik og funktionalitet og andre i teamet er drevet af den lidt mere klassiske og rene linjer.

SAMARBEJDE

Vi er blandt de butikker i Danmark, der bl.a. sælger ferm LIVING, By Nord og Karmameju, og har det bedste samarbejde med House Doctor og Nicolas Vahé. Vi har mere end 100 forskellige brands - og 5000 forskellige varer.


FIND OS HER

Dorte kan du finde i butikken/webshoppen på Langdalsvej 46 i Brabrand v. Aarhus (se åbningstider) og foran skærmen, hvor hun gør alt for at få webshoppen til at være opdateret og se fantastisk ud.

Vi glæder os til at møde dig derude. Enten her på webshoppen eller i butikken, hvor du skal være meget velkommen til at hilse på os!

Kærlig hilsen
Dorte og KAiKU-teamet