Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage


  • Medarbejdere i KAiKU

    KAiKUs team

    Foto: BlueRoom

Mød teamet bag KAiKUKAiKU er en webshop og en stor fysisk bolig- og livsstilsbutik i et råt og rustikt nedlagt smedeværksted, beliggende 12 minutter udenfor Aarhus, hvor vi har fokus på skandinavisk design.


KAiKU åbnede i 2007 i Strædet i København og blev drevet og ejet af Stine og Dorte, to halvsøstre på 19 og 42 år fra Djursland og Aarhus.
I 2014 fik vi lyst til at udvide til større lokaler og i oktober '14 slog vi dørene op for vore kunder til vores store rustikke butik i smedens gamle værksted - på 300 m2 i Brabrand ved Aarhus.
Året efter lukkede vi vores lille fine butik i København, da den blev alt for lille til vores kæmpe udvalg af det lækreste i skandinavisk design. I 2016 trådte Stine ud af KAiKU for at tage en humanistisk uddannelse, efter at have kastet kærlighed efter KAiKU siden 2007.

Nu drives KAiKU af Dorte og et skønt team af kvinder i alle aldre, som alle brænder for service i butikken og på webhoppen.

Kærlighed til skandinavisk design


Skandinavisk design har en stor plads i vore hjerter. Vi elsker - og bliver inspireret af udtrykket og stemningen, det frembringer. Vi sætter pris på det gode håndværk, lækre materialer og ikke mindst god kvalitet, og derfor vælger vi designere som designer ud fra disse punkter.
Vi synes, det er vigtigt at tage vare på de nye designere i Skandinavien - som i ret mange tilfælde hos os - er gået hen og blevet kolossalt store. Vi bruger rigtig meget tid på blogs, magasiner og messer og på at finde ting, der lige er "KAiKU-style" - som vi får hjem i butikken - både den i Aarhus og på internettet. De forskellige designere, som vi har i butikken, er nogle, vi selv er faldet pladask for, og som vi selv vil indrette vores hjem med, eller bruge selv.

Dorte som er indehaver elsker den nordiske stemning med træ, lyse møbler, skind, grafiske billeder og lidt skævhed - og kombinationen af enkelhed, æstetik og funktionalitet og andre i teamet er drevet af den lidt mere klassiske og rene linjer.
Teamet bag KAiKU består i dag af kvinder fra så forskellige stillinger som arkitekt, pædagoger, politifuldmægtig, billedkunstner, indkøbere, kontorassistenter, dagplejer, konsulent og en enkelt markedsøkonom. Sammen brænder vi for at give vore kunder en god oplevelse, uanset om I handler online eller i vores rå butik.

Samarbejde


KAiKU er blandt de butikker i Danmark, der over længst tid med stor passion har forhandlet ferm LIVING og Karmameju, og vi har det bedste samarbejde med House Doctor, Meraki og Nicolas Vahé og masser af andre skønne og gerne små - især danske brands, for i vores hverdag vil vi helst omgive os med glæde og passionerede mennesker.

Vi har mere end 100 forskellige brands - og mere end 5000 forskellige lækre varer.

Find os her


Dorte kan du finde i butikken/webshoppen på Langdalsvej 46 i Brabrand v. Aarhus (se åbningstider) og foran skærmen, hvor hun indkøber varer og sammen med Line og Nina gør alt for at få webshoppen til at være opdateret og se fantastisk ud.


Vi glæder os til at møde dig..enten via på webshoppen eller i butikken, hvor du skal være meget velkommen til at hilse på os!

Kærlig hilsen
Dorte og KAiKU-teamet

  • Dorte - Kaiku