• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot

GaveserviceFoto: BlueRoom


Julen 2022

Sidste frist for julegave-køb på vores online-shop inden juleaften 2022 (hvis de skal sendes) er den 22. december 2022 kl. 14

Bytteservice - og udvidet julebyttefrist
Vi har altid min. 30 dages byttefrist. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb og gaver og få dine penge retur helt frem til 30 dage efter du har købt dine varer. Det forudsætter, at varen ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Vi skal for at give penge retur bruge bon eller en faktura for købet.

I forbindelse med julen gælder, at vi sætter jule byttemærke (varer byttes frem til 24/1 2023) på alle online-køb, som du markerer med byttemærke og som foretages fra 5/11 og frem til 24. decembe
r.
I butikken sætter vi byttemærke på, hvis du beder os om det.
På byttemærket står der at vi bytter frem til 24/1 2023, men faktisk er vi mere large end det, for vi bytter gerne varer helt frem til 24/3 2023, men vi giver dog kun penge retur for julekøb frem til 24/1 2023 - og kun ved fremvisning af bon eller faktura. Du må gerne bytte dine gaver ved at aflevere en online returvare i vores BUTIK i Brabrand ved Århus. Husk i givet fald en faktura på købet.

Du eller gavens modtager er også meget velkommen til at komme og bytte varen i butikken i Aarhus.

Gaver pakkes flot ind. Vores kunder elsker at købe gaver hos os, for vi har altid udvalgt det fineste gavepapir..og flotte varer.
Vi pakker gerne din gave smukt ind - det koster 20 kr. pr. gave når du handler online (det er gratis i butikken) - klik feltet "gaveindpakning" af i varekurven, hvis du handler online.

Gaveservice - gaver som du ønsker sendt direkte til gavemodtager

Få sendt gaver direkte til gave-modtageren. Du kan vælge vores gaveservice. Vi skriver gerne et sødt kort med dit valg af tekst til modtager - skriv din tekst i bemærkningsfeltet ved tjek-ud.
Når du bestiller hos KAiKU, har du mulighed for at angive en anden leveringsadresse end din egen. Når vi kan se en bestilling på en gaveindpakning og et andet navn på bestilling end bestillers navn sender vi ikke faktura med varen. Modtager skal jo ikke se, hvad gaven har kostet. Vi skriver gerne en hilsen som du har skrevet i bemækrningsfeltet ind på et kort til gavemodtager.

Husk at hvis du benytter gaveservice og vil sende gaven direkte til modtager, skal du vælge levering ved døren. Hvis du vælger levering ved pakkeboks har vi ikke mulighed for at sende modtager af pakken mail og notifikationer om hvor pakken kan hentes, da der kun går mail afsted til den som lægger ordren.

Du kan bruge bemærkningsfeltet (findes ved tjek-ud) til at skrive
1. hvis flere varer skal pakkes sammen til en gave og
2. din eventuelle hilsen til gavemodtager

Vores søde webshoppiger er meget dygtige til at pakke gaverne sammen og skrive kort, så din gave bliver lige præcis så fin, som den skal være.