Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

  • Butik med brugskunst - Kaiku
    Foto: BlueRoom

Gaveservice


Gaver pakkes flot ind. Vores kunder elsker at købe gaver hos os. Vi gør en dyd ud af at vælge smukt gavepapir og bånd, så det matcher vores smukke varer.


Vi pakker gerne din gave smukt ind - det koster 20 kr. pr. gave når du handler online (det er gratis i butikken) - klik feltet "gaveindpakning" af i varekurven, hvis du handler online.

Gaveservice - gaver som du ønsker sendt direkte til gavemodtager


Få sendt gaver direkte til gave-modtageren. Du kan vælge vores gaveservice. Vi skriver gerne et sødt kort med dit valg af tekst til modtager - skriv din tekst i bemærkningsfeltet ved tjek-ud.

Når du bestiller hos KAiKU, har du mulighed for at angive en anden leveringsadresse end din egen. Når vi kan se en bestilling på en gaveindpakning og et andet navn på bestilling end bestillers navn sender vi ikke faktura med varen. Modtager skal jo ikke se, hvad gaven har kostet. Vi skriver gerne en hilsen som du har skrevet i bemærkningsfeltet ind på et kort til gavemodtager.

Husk at hvis du benytter gaveservice og vil sende gaven direkte til modtager, skal du vælge levering ved døren. Hvis du vælger levering ved pakkeboks har vi ikke mulighed for at sende modtager af pakken mail og notifikationer om hvor pakken kan hentes, da der kun går mail afsted til den som lægger ordren.

Du kan bruge bemærkningsfeltet (findes ved tjek-ud) til at skrive
1. hvis flere varer skal pakkes sammen til en gave og
2. din eventuelle hilsen til gavemodtager

Vores søde webshoppiger er meget dygtige til at pakke gaverne sammen og skrive kort, så din gave bliver lige præcis så fin, som den skal være.