• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken

Fortrydelsesret

top-sider.jpg

Fortrydelsesret


Hvad er fortrydelsesret

Såfremt du fortryder dit køb hos www.kaiku.dk har du 30 dages fortrydelsesret. I forbindelse med jul modtager vi varer i bytte/ retur helt frem til 25/1 2019.
Dette kan fx. være, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, hvis du har fået dubletter eller hvis varen ikke har den rigtige størrelse, farve e.l.

Hvordan bruges fortrydelsesret
Senest 14 dage efter du har modtaget varen skal du give os utvetydig besked om at købet er fortrudt. Vi anbefaler at du bruger returformular
I forbindelse med julegaver har vi udvidet byttefrist, og her gælder at du senest 10. januar 2019 giver os besked om at du vil bytte/returnere et online køb.
Varen skal sendes retur senest 14 dage efter der gives besked om, at købet er fortrudt, således at varen er os i hænde senest 30 dage efter fakturadato eller i forbindelse med julen senest den 25/1 2019.

Du betaler selv for returfragten og eventuelle andre omkostninger.
Du bærer som forbrugeren risikoen for varen indtil KAiKU har modtaget varen på vores adresse.

Her kan du købe en returlabel

NB! Du kan ikke fortryde handlen med KAiKU ved at nægte at modtage ordren eller ved ikke at afhente varen på posthus!
Hvis vi alligevel får en vare retur på denne måde, vil vi fratrække udgift for forsendelse svarende til 50 kr.

Hvordan kan man miste fortrydelsesretten
Kunden hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Med andre ord.... du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet her, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Varen skal returneres i sin originalemballage, som skal være uskadt.

Udgifter til returnering af varen betales af dig som forbruger
(Returformular)

Du skal selv betale for returneringen af varen, såfremt du har fortrudt dit køb hos KAiKU.dk. Ligeledes bærer du selv risikoen for varen indtil KAiKU har modtaget den returnerede vare. Du kan ikke returnere en vare ved at sende den med Post.dk UDEN OMDELING til et posthus e.l. Varen skal sendes direkte retur til vores webshop i Aarhus el. du kan komme i vores butik med varen.
Du kan købe en returblanket til KAiKU her - for 59 kr.

Reklamationsret og mangelregler
Såfremt din vare er i stykker ved modtagelsen, eller varen ikke fungerer efter hensigten, er du ikke længere bundet af fortrydelsesretten.
Du bedes samme dag, som du har modtaget pakken eller snarest efter kontakte os på info@kaiku.dk eller 3311 1907 og vi vil hjælpe dig med at få en ny tilsvarende vare.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og vi igangsætter i løbet af 8 dage tilbagebetalingen af det beløb, du har indbetalt hos os ved købet, hvis vi vurderer, at varen er uskadt.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Ønsker du, at der refunderes til en anden konto, bedes du oplyse registrerings- og kontonummer. Der må dog påregnes et par dages ekstra behandling ved returnering til egen bank.