Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage


Fortrydelsesret


Hvad er fortrydelsesret


Såfremt du fortryder dit køb hos www.kaiku.dk har du 30 dages fortrydelsesret.

Hvordan bruges fortrydelsesret


Loven siger at du senest 30 dage efter du har modtaget varen skal du give os utvetydig besked om at købet er fortrudt. Vi anbefaler at du bruger returformular
NB Det er dog ikke et krav fra vores side, men en mulighed for dig.

Du betaler selv for returfragten og eventuelle andre omkostninger.
Du bærer som forbrugeren risikoen for varen indtil KAiKU har modtaget varen på vores adresse.

Her kan du købe en returlabel
Returlabelen koster 59 kr. - du kan også frit vælge at returnere med GLS, købe returblanket på posthus, via DBA e.l. Vores label er blot et tilbud til dig, intet krav.

NB! Du kan ikke fortryde handlen med KAiKU ved at nægte at modtage ordren eller ved ikke at afhente varen på posthus!

Hvordan kan man miste fortrydelsesretten

Kunder hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.
Med andre ord.... du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet her, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Varen skal returneres i sin originalemballage, som skal være uskadt.

Udgifter til returnering af varen betales af dig som forbruger


(Returformular)

Du skal selv betale for returneringen af varen, såfremt du har fortrudt dit køb hos KAiKU.dk. Ligeledes bærer du selv risikoen for varen indtil KAiKU har modtaget den returnerede vare. Du kan ikke returnere en vare ved at sende den med Post.dk UDEN OMDELING til et posthus e.l. Varen skal sendes direkte retur til vores webshop i Aarhus el. du kan komme i vores butik med varen.

Du kan købe en returblanket til KAiKU her - for 59 kr.
Du kan selv vælge hvordan du sender varen retur, vores returlabet er ikke et krav - blot et tilbud for at gøre det nemmere for dig.


Tilbagebetaling


Når vi modtager varen retur fra dig, tjekker vi den for fejl og mangler jfr. vores handelsbetingelser, og vi igangsætter i løbet af 14 dage tilbagebetalingen af det beløb, du har indbetalt hos os ved købet, hvis vi vurderer, at varen er intakt og varens originalemballagen er uskadt.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

TILGODEBEVIS/GAVEKORTKODE
Hvis du har modtaget en gave med byttemærke på, som er købt på KAIKU.dk eller i vores butik, og du ikke har en faktura, så send os en mail og skriv i emnefeltet at du ønsker et tilgodebevis, så sender vi dig instruktioner, som går ud på at du blot skal sende os varen/møde op i butikken og så kan vi sende dig et tilgodebevis på mail eller give dig et gavekort.