Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdageFragt & Levering


Forsendelse i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget)


Hos KAiKU.dk sender vi alle vore net-ordrer som pakker med PostNord. De leverer 97% af vore pakker dagen efter de har hentet pakkerne hos os..det synes vi er flot.
Du er også velkommen til selv at afhente i vores butik/webshop - det er gratis og nemt, hvis du bor eller arbejder i eller omkring Aarhus (se lidt længere nede på siden).

Vi sender alle ordrer (dog ikke møbler) som pakker med PostNord, og du kan vælge om du vil have pakken leveret ved din dør (kræver at du er hjemme, hverdagen efter vi sender din pakke eller har flexlevering) eller om du selv vil afhente i pakkeboks eller på et selvvalgt postudleveringssted.
Bemærk at møbler sendes med fragtmand og levering sker ved kantsten.

Pakke til pakkeboks eller valgfrit udleveringssted
Køb under 499 kr. Fragt 29 kr.
Køb over 499 kr. Gratis fragt

Pakken bliver leveret til dit ønskede postudleveringssted eller pakkeboks (med mindre din forsendelse fx. er for stor til pakkeboks), hvor du selv skal afhente den. Du får en besked fra PostNord, når pakken er klar til afhentning.
Hvis du bruger døgnbox, skal du vælge "pakkeboks". Når du vælger udleveringsstedet selv, får du udfra valgt postnr. en række muligheder for, hvortil pakken kan leveres.

Pakke til døren
Køb under 799 kr. fragt koster 39 kr. ved lev. til døren
Køb over 799 kr. Gratis fragt

Pakken leveres til din dør af PostNord. Det kræver dog, at du er hjemme, når pakkeposten kommer forbi - eller at du har flexlevering. Uanset om du vælger pakke til døren, eller til pakkeboks, får du en mail fra os, når vi har afsluttet din ordre. (Tjek evt. spamfilter hvis du har gmail eller hotmail, disse har meget hårde spamfiltre ift. autogenererede mails.)

PostNord har indført lørdagslevering af pakker til pakkeboks og udleveringssteder - dog ikke ved hjemmelevering ved døren.

LEVERING AF MØBLER
Møbler leveres altid til kantsten. Det vil sige, at du selv står for at bære møblerne ind i hjemmet/op i lejligheden. Du er meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til dette. Du kan ringe på 3311 1907 eller skrive til os på [email protected].

Læs vores handelsbetingelser.


Afhentning i butik/webshop i Brabrand ved Aarhus


Du kan også afhente din bestilling i vores butik/webshop i Brabrand ved Århus. Når du kommer så tag endelig et kig i vores butik.
Vi sender dig en mail/sms, så snart vi har ekspederet din ordre med besked om, at du nu kan hente den. Vi trækker pengene, når din ordre er færdigekspederet og klar til afhentning.
Adressen i Aarhus til butik/webshop er Langdalsvej 46, 8220 Brabrand. Tlf.nr. 3311 1907.


Åbningstider butikken


Åbningstider Aarhus


Forsendelse til EU-lande


Vi sender pakker til alle EU-lande.