Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

  • Medarbejdere i Kaiku
    Foto: BlueRoom

Kontakt KAiKU's kundeservice


Du er meget velkommen til at kontakte KAiKU's kundeservice. Vi besvarer efter bedste evne din henvendelse på telefon 3311 1907 eller på mail [email protected]. Vi besvarer din mail så hurtigt vi kan, og oftest samme hverdag eller hverdagen efter.

KAiKU har webshop tilknyttet men vi har også en stor, rå 300m2 butik i udkanten af Aarhus, Langdalsvej 46, 8220 Brabrand

Du er altid mere end velkommen i vores butik:
Hverdage 10-17.30, lørdage 10-15.00
Se info og åbningstider for vores butik i Brabrand ved Aarhus.

Telefon, e-mail eller sms


Vi besvarer telefonen alle hverdage mandag-fredag fra 10.00-15.00. Vores telefonnummer er: 3311 1907. Du kan også sende en mail til [email protected] med dit spørgsmål. Vi besvarer din mail hurtigst muligt og senest 1-2 hverdage efter vi har modtaget den.

Butik


Vores butik ligger i Brabrand ved Aarhus. Vi holder åbent både hverdage 11-17.30 og lørdage 10-15 - se åbningstider for butikken her. KAiKU er en stor designbutik i et gammelt smedeværksted med salg til private og ovenikøbet med gratis parkering.

Webshop


Vores mål er at levere service i topklasse, de lækreste designs til dit hjem og give dig en personlig og god betjening uanset om du handler i vores butik eller vores webshop.
Webshoppen er e-mærket og overholder alle lovmæssige krav til en e-mærket webshop - og lidt til. F.eks. har vi 30 dages returret selvom vi i følge loven kun er forpligtet til at have 14 dage.
Du kan læse vores handelsbetingelser eller se hvad tidligere kunder har sagt om vores service.

Du er meget velkommen til selv at afhente dine bestilte varer i vores butik/webshop i Brabrand ved Aarhus. Du finder vores butik/webshop på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand - Se åbningstider.
Hos KAiKU får du god betjening. Også hvis du fortryder dit køb eller vil bytte. Har du sendt en mail til os om bytte/fortrydelse vil du altid i løbet af et par dage få tilsendt en mail om fremgangsmåden ved returnering. Når vi har modtaget returvaren går der højest 8 dage før du får en mail og tilbageførsel til betalingskort.