Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Butikken i Aarhus


KAiKU er en livsstilsbutik i Brabrand med 300 m2 lækkert bolig-og spatilbehør, smykker, tøj, planter, krukker og havemøbler. Vi har så mange lækre sager..og du er velkommen med din nabo, familien, din bedste ven, alene...
Her er masser af gratis P-pladser
Vi har en skøn gårdhave hvor du kan nyde en juice eller en is, du har købt i butikken - vi har Mammis is og lækre juicer fra Nybro frugtplantage.

KAiKU ligger her:
Langdalsvej 46
8220 Brabrand


ÅBNINGSTIDER i butikken i Brabrand:
Hverdage 10.00 - 17.30
Lørdage 10.00 - 15.00

-> Gratis parkering på matriklen - masser af gratis P-pladser
-> Betal med forskellige betalingskort eller MobilePay


HISTORIEN OM BUTIKKEN I AARHUS
I oktober 2014 åbnede vi vores butik og showroom i Brabrand v. Aarhus. Butikken er beliggende mellem idyllisk eng og råt industri område i et tidligere smedeværksted.
Butikken fungerer også som lager for vores webshop og ejes af Dorte, der sammen med sin søster Stine åbnede KAiKU i København i 2007. Stine er købt ud og i gang med videregående uddannelse og butikken i København er lukket - så nu er alt samlet om Aarhus - og den rustikke butik i de rå lokaler.

Dorte fortæller: "Vi havde længe haft kig på området ved DALSØ, men der havde ikke været det rette lokale, indtil vi en dag i januar var på området igen for at kigge på nogle haller, der desværre var for store og mørke. På tilbagevejen går vi forbi de fineste gamle vinduer til et smedeværksted, hvor lyset strømmede ud på smukkeste vis. "Hvis det bare var ledigt..." siger jeg, og tænk sig, så siger udlejer: "Jamen, det bliver det snart..!"
Lokalerne VAR slidte, rustikke og rå og trængte til en KÆRLIG hånd, men intet har ramt vore hjerter som disse gamle lokaler og vinduerne.
Vi var solgte..!!"

Min kærlighed for skandinavisk design skinner igennem og ses tydeligt i butikken. Du har mulighed for at se og købe alle de varer, som du også kan finde webshoppen og få dine varer med hjem med det samme.

Hos KAiKU tilbyder vi den bedste service, hvor vi sætter en ære i at hjælpe og rådgive dig i at finde den helt rigtige vare. I vores butik sætter vi altid kunden højest og sætter tid af til at svare på dine spørgsmål og komme med gode råd.
Flere gange om året afholder vi spændende kundearrangementer med særlige tilbud. Disse arrangementer vil løbende blive annonceret her på siden, på Facebook og i vores nyhedsbreve.

Vi glæder os til at se dig!
KAiKU-kram fra Dorte og hele KAiKU-teamet