• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Artprints, kunst og plakater

Artprints, kunst og plakater

Vi har et stort udvalg af det smukkeste vi har kunnet finde og håndplukke på det danske marked indenfor kunst og plakater til dine vægge.
Vores udvalg består af både nummererede og signerede kunsttryk, af design plakater og af kunstkort i A5 formater som kan anvendes til lykønskningskort, som bagefter kan indrammes.

Blandt vore favoritter ser du Monica Petersen, som laver grafiske værker og linoleumstryk på sit værksted i København. Her producerer hun selv sine grafiske kunsttryk og ofte i mindre, begrænsede oplag, hvor hvert enkelt billede trykkes på en stor grafikpresse.

Vi er også begejstrede for Pernille Folcarelli, som selv har en stor fascination af planter og elementer fra naturen og i Pernilles kyndige hænder forvandles til smukke plakater, tekstiler og tapeter.
V
ed hjælp af den specielle trykketeknik monotypi, som betyder "ét tryk", printes 200 stk. limited edition prints, som alle er nummererede og signerede.

PaperCollective er altid cool og med på det nyeste indenfor vægmode, de er dygtige til at finde kunstnere og designere i deres samarbejde for at skabe smuk kunst som er pristilgængeligt for alle. De bidrager hvert år til at støtte en god sag i samarbejde med Human Practice Organisation.

Henrik fra The Dybdahl imponerer os med sit kreative talent når han efter at have siddet med hovedet i gamle bøger på biblioteker eller museer finder sit visuelle guld genoptegner billederne og justerer farver, kontraster og detaljer, for at få dem til at shine, præcis som de gjorde da de var nye. Andre gange remixer Dybdahl billederne eller matcher dem med andre, kombinerer de gamle ting med nye, og laver på den måde helt nye billeder.

Vi er sikre på at du kan finde noget flot og lækkert til din væg.
Husk at vi også har et stort udvalg af lækre rammer, som du kan komme og hente i vores store Livsstilsunivers i Brabrand. Her kan du også finde de af vore plakater, som fremgår til at være på lager.
Hvis du ønsker en bestemt plakat, artprint fra en af vore leverandører som vi ikke har, så spørg - vi er så flinke og bestiller gerne hjem næste gang vi skal have varer hjem.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >