Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage


  • Butik med brugskunst - Kaiku
    Foto: BlueRoom

Læs hvad andre kunder siger om KAiKU


Vi gør vores bedste for at levere den bedste service. Hver dag. Vi lytter til vores kunders ris og ros. Heldigvis mest ros.
Du kan anmelde vores service på Trustpilot. Se anmeldelser her: https://dk.trustpilot.com/review/www.kaiku.dk

Nogle af vores kunder sender også helt uopfordret en mail. Det må du også meget gerne.
Se et udpluk af de skønne mails, vi har modtaget: (PS vi har anonymiseret e-mails og navne)Det er helt fantastisk service der gives. Ingen problemer ved byt og deres forretning i Århus er et slaraffenland af lækkerier til hjem og sig selv. Absolut et besøg værd og jeg kørte endda fra Vejle. Ikke sidste gang. De har smil og venlighed ud over sædvanligt . Tak for hjælpenKære KAiKU! Jeg vil gerne takke jer for den gode service i leverer! Dethar været en god og tryg oplevelse hele vejen igennem! Den personlige hilsen jeg fik tilsendt i min pakke, fjernede helt oplevelsen af at handle på nettet, og jeg fik virkelig følelsen af, at jeg var en værdsat kunde! Jeghar anmeldt jer på trustpilot og vil helt sikkert handle hos jer igen! Glædelig jul!
Med venlig hilsen XXÅh tak for endnu en formidabel levering! Så fine ting i så smukt silkepapir i den skønneste farve, mit hjerte kunne næsten ikke rumme al den skønhed <3 Mit kontor bliver det smukkeste uden tvivl.Tusind tak, jeg glæder mig til næste gang jeg har brug for noget i jeres butik. Hav en skøn dag, kærligst MHej Kaiku Tak for tilsendelse af 3 plakater.
Det var meget flot, at I medsendte en personlig skrevet hilsen. Det vidner om en perfekt kundebetjening - man husker jer og kommer igen.
Med venlig hilsen SteenFlot koncept og en fornøjelse at handle med jer.
Flot pakket ind. Silkepapir og håndskrevet personligt kort.
Respekt. Kh NinnaI Danmark er vi blevet rigtigt gode til at gøre opmærksom på at noget er dårligt eller vores forventninger ikke er indfriet. Mindre gode er vi til at gøre opmærksom på at noget er godt eller har overgået vores forventninger.
Jeg så et billede i et dameblad, som jeg ville give min søster i fødselsdagsgave her i december. Jeg havde aldrig hørt om Kaiku før og da jeg loggede på jeres website, blev jeg så positivt overrasket over hvor mange muligheder jeg fik Emoji
Det billede jeg havde besluttet mig at købe, blev faktisk erstattet af et andet som jeg synes passede bedre. Endnu større var min glæde, da jeg "gik til kassen" og kunne krydse af, at jeg ville have gaven pakket ind.
Samme dag fik jeg en sød meddelse fra Dorte og Stine, at nu var mine varer afsendt.
Jeg kunne hente pakken allerede et par dage efter.
Jeg håber, at I vil dele min begejstring med alle ansatte hos Kaiku - I har fået en ny MEGET tilfreds kunde og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Jer.
Det eneste minus var, at min søster godt kunne gennemskue at det ikke var mig, der havde pakken billedet så fint ind :-)
Mange julehilsener MKære KAiKU
Tak for pakken. Jeg blev helt rørt over jeres hilsen. Jeg må besøge jeres butik ved lejlighed. Tak for unik dejlig service.
De bedste hilsner LisJeg vil da gerne komplimentere jer for den flotte emballage med lyserød silkepapir og en håndskrevet hilsen.....det var noget jeg virkelig bemærkede med et smil....:-)
Nu skal jeg forære et smukt krus med bogstavet A til mit barnebarn Alexander, som fylder 1 i morgen, og hvis det skal byttes, er det kun fordi, han så har fået mange flere af dem :-)
Jeg handler gerne igen.... Venlig hilsen GHej Dorte og Stine - og hvem I ellers er? Jeg har modtaget min dragt - den er skøn!
Tusind tak for god og meget personlig service. Den slags oplever man sjældent, men det er rigtig dejligt :-). Venlig hilsen LoneJeg vender lige tilbage her, for sjældent har jeg oplevet/mødt så stor indlevelse på mellemtid/eftermægle på kommunikationssiden: stor fornøjelse herfra (som jeg også har skrevet i TrustPilot anmeldelse), men synes også, at I skal vide det pr. mail. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen, ingen tvivl! Mvh. MetteTusind tak for god og hurtig service. Skøn detalje med en personlig besked, fik da lige et smil på læben og gjorde kun oplevelsen ved at handle hos jer endnu bedre:-) Det er i hvert fald ikke sidste gang :-)
De bedste hilsner, HeidiKære Dorte // KAiKU, Jeg vil blot sende dig/jer mit varmeste TAK for hurtig ekspedit af mit "røverkøb" af ordre, som jeg allerede modtog forleden i anledningen af jeres udsalg :-) Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg - som udlandsdansker med forkærlighed til skandinavisk design og dansk modetøj - har handlet hos jer! Helt igennem gennemført kundeservice med fornem indpakning af de über skønne produkter samt en personlig, håndskrevet hilsen ovenikøbet, tak for det. I ønskes en god dag. De varmeste hilsner fra en meget tilfreds kunde, MHej Stine og Dorte. Jeg er meget imponeret over jeres hurtige og ordentlige måde og behandle min reklamation, så tusind tak for detHej. Mange tak for hurtig ekspedition. Modtog en rigtig flot pakke og søde kort i dag. Fortæller alle om den gode serviceJeg har modtaget varerne, hurtig levering og indpakket som aftalt. Bonus at modtage en håndskrevet hilsen ? jeg er imponeret. Det er simpelt hen mere end i orden. Glædelig jul til digHelt vildt god service! Jeg fik pakken i posten mindre end et døgn efter bestiliing, og varene kom flot gaveindpakket. Ovenikøbet med et hyggelig kort. Jeg er virkelig imponeret. Og prisen på præcis den vare jeg købte, var også den bedste jeg fandtElsker jeres netshop!Fantastisk kundebehandling I har - en meget flot balance mellem en personlig og professionel service