Kunderne siger

top-sider.jpg

Læs hvad andre kunder siger om KAiKU


Vi gør vores bedste for at levere den bedste service. Hver dag. Vi lytter til vores kunders ris og ros. Heldigvis mest ros.
Du kan anmelde vores service på Trustpilot. Nogle af vores kunder sender også en mail. Det må du også meget gerne. Læs her hvad andre kunder har sagt om vores service - både anmeldelser på Trustpilot og nogle af dem, der er sendt direkte til os.
Tak, Dorte.

Hurtig levering og varerne svarede …

Hurtig levering og varerne svarede fuldstændig til beskrivelsen.

Thumbs Up herfra, Marianne


Hurtig betjening og venlig hjælp ved …

Hurtig betjening og venlig hjælp ved telefonen. Meget fin gaveindpakning.

Anne Marie

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening. Hyggeligt med en lille personlig hilsen.

Inge

Super

Super fin behandling, med personlig hilsen i pakken. Har fået gaven indpakket, så har ikke set indholdet endnu :-)

Lissi

Fantastisk god service, hurtig levering (1 dag) med opfølgning på forsendelsen flere gange.

Charlotte Mortensen

Åh tak for endnu en formidabel levering! Så fine ting i så smukt silkepapir i den skønneste farve, mit hjerte kunne næsten ikke rumme al den skønhed <3 Mit kontor bliver det smukkeste uden tvivl.


Tusind tak, jeg glæder mig til næste gang jeg har brug for noget i jeres butik.

Hav en skøn dag, kærligst Millillie
Hej Kaiku

Tak for tilsendelse af 3 plakater.
Det var meget flot, at I medsendte en personlig skrevet hilsen.
Det vidner om en perfekt kundebetjening - man husker jer og kommer igen.

Med venlig hilsen
Steen
Flot koncept og en fornøjelse at handle med jer.
Flot pakket ind. Rødt silkepapir og håndskrevet personligt kort.

Respekt.

Kh Ninna
Kære alle hos Kaiku,

I Danmark er vi blevet rigtigt gode til at gøre opmærksom på at noget er dårligt eller vores forventninger ikke er indfriet. Mindre gode er vi til at gøre opmærksom på at noget er godt eller har overgået vores forventninger.

Jeg så et billede i et dameblad, som jeg ville give min søster i fødselsdagsgave her i december. Jeg havde aldrig hørt om Kaiku før og da jeg loggede på jeres website, blev jeg så positivt overrasket over hvor mange muligheder jeg fik Emoji

Det billede jeg havde besluttet mig at købe, blev faktisk erstattet af et andet som jeg synes passede bedre. Endnu større var min glæde, da jeg "gik til kassen" og kunne krydse af, at jeg ville have gaven pakket ind.

Samme dag fik jeg en sød meddelse fra Dorte og Stine, at nu var mine varer afsendt.

Jeg kunne hente pakken allerede et par dage efter.

Jeg håber, at I vil dele min begejstring med alle ansatte hos Kaiku - I har fået en ny MEGET tilfreds kunde og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Jer.

Det eneste minus var, at min søster godt kunne gennemskue at det ikke var mig, der havde pakken billedet så fint ind :-)

Mange julehilsener

Maj-Britt
Fantastisk at modtage pakke fra jer, den fine indpakning, og den søde hilsen på postkortet, det er noget man bliver rigtig glad for, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
mange hilsner
Kirsten Ringsted
Kære KAiKU
Tak for pakken. Jeg blev helt rørt over jeres hilsen. Jeg må besøge jeres butik ved lejlighed. Tak for unik dejlig service.
De bedste hilsner Lis
Hej Dorte og Stine - og hvem I ellers er?
Jeg har modtaget min dragt - den er skøn!
Tusind tak for god og meget personlig service. Den slags oplever man sjældent, men det er rigtig dejligt :-).
Venlig hilsen Lone
Kære Dorte og Stine,
Jeg vender lige tilbage her, for sjældent har jeg oplevet/mødt så stor indlevelse på mellemtid/eftermægle på kommunikationssiden: stor fornøjelse herfra (som jeg også har skrevet i TrustPilot anmeldelse), men synes også, at I skal vide det pr. mail.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen, ingen tvivl!
Mvh.
Mette
Hej Dorte...:-)
Jeg vil da gerne komplimentere jer for den flotte emballage med lyserød silkepapir og en håndskrevet hilsen.....det var noget jeg virkelig bemærkede med et smil....:-)
Nu skal jeg forære et smukt krus med bogstavet A til mit barnebarn Alexander, som fylder 1 i morgen, og hvis det skal byttes, er det kun fordi, han så har fået mange flere af dem :-)
Jeg handler gerne igen....
Venlig hilsen Gitte.....
Hej Dorte
Jeg har ikke lyst til at skrive til jer via trustpilot.
Men vil gerne her sige, at jeg har fået en god service af jer.
Hurtig levering af ordren og fint pakket ind var den.
Jeg har først i dag foræret gaven væk, og den var meget fin og svarede til beskrivelsen på jeres hjemmeside.
Venlig hilsen
Ingelise
Hej Kaiku.
Mange tusind tak for den fine seddel og indpakning på den bestilling, super god oplevelse og handle hos jer. Vil jeg helt klart anbefale og gør brug af igen :)
MVH Sandra
Hej Emilie (og i andre hos Kaiku)
Tusind tak for god og hurtig service. Skøn detalje med en personlig besked, fik da lige et smil på læben og gjorde kun oplevelsen ved at handle hos jer endnu bedre:-) Det er i hvert fald ikke sidste gang:-)
De bedste hilsner,
Heidi
Kære Stine og Dorte,
Mange tak for jeres gode og søde service. Jeg er rigtig glad for lysestagerne! og som altid glad for at handle hos jer.
Venlig hilsen
Malene
"Kære Stine Jeg har netop fået pakken, og hvor er den bare pakket fint ind. Du skal have mange tak for hjælpen, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer. Venlig hilsen Gitte "
"Hejsa, Jeg prøvede at give min feedback via trustpilot, men det virkede ikke.. Her er den: Super service, hurtig leverance og fede produkter. Tak! Dejligt med en personlig seddel med de dejlige varer. Venligst Majbritt "
"Hej Stine. Jeg vil lige fortælle at , jeg har modtaget den nye kæde. Jeg vil også gerne sige jer tak for den flotte og hurtige service. Venlig hilsen Anette "
"Hej kære Dorte og Emilie Jeg vil bare sige TAK for jeres søde og kundeorienterede håndtering af mit køb af By Nord sengetøj, som jeg fik med posten i går. Og tak for den dejlige body wash. Rigtig god påske til jer Bente Laursen"
"Kære Dorte // KAiKU, Jeg vil blot sende dig/jer mit varmeste TAK for hurtig ekspedit af mit "røverkøb" af ordre, som jeg allerede modtog forleden i anledningen af jeres udsalg :-) Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg - som udlandsdansker med forkærlighed til skandinavisk design og dansk modetøj - har handlet hos jer! Helt igennem gennemført kundeservice med fornem indpakning af de über skønne produkter samt en personlig, håndskrevet hilsen ovenikøbet, tak for det. I ønskes en god dag. De varmeste hilsner fra en meget tilfreds kunde, Mia "
"Hej Kaiku Vi har modtaget uroen. Utrolig høj service og tak for den søde besked på kortet. Her får man helt sikkert lyst at handle igen"
"Hej. Mange tak for hurtig ekspedition. Modtog en rigtig flot pakke og søde kort i dag. Fortæller alle om den gode service."
"Hej Stine og Dorte. Jeg er meget imponeret over jeres hurtige og ordentlige måde og behandle min reklamation, så tusind tak for det."
"Hej Kaiku!Varer allerede modtaget. En fornøjelse at handle med jer. Tak for julehilsen og sender samme ønsker til jer også."
"Jeg har modtaget varerne, hurtig levering og indpakket som aftalt. Bonus at modtage en håndskrevet hilsen ? jeg er imponeret. Det er simpelt hen mere end i orden. Glædelig jul til dig!"
"Helt vildt god service! Jeg fik pakken i posten mindre end et døgn efter bestiliing, og varene kom flot gaveindpakket. Ovenikøbet med et hyggelig kort. Jeg er virkelig imponeret. Og prisen på præcis den vare jeg købte, var også den bedste jeg fandt."
Det var en meget hurtig ekspedition - jeg takker for det, det søde kort og den fine indpakning - blev helt i julehumør :-)
"Har i dag modtaget mine støvler ! De overstiger alle mine forventninger! Håber nu bare på at vinteren kommer"
"Tak for super god service! Meget flot udvalg i jeres shop! Fine varer og hurtig levering!...vi handles helt sikkert ved!!!..:0)"
"Jeg vil blot sige tusind tak for den gode service og hurtige levering af det flotte tapet jeg har bestilt :) Det er bestemt ikke hver dag at man oplever så god service, så det skal i have ros for! Ha' en rigtig god weekend :)"
"Jeg vil for god ordens skyld lige sige, at min nye plakat er vel modtaget. :) Tusind tak for god og hurtig service :)"
"Jeg har d.d. modtaget den super fede Louise Roe pude - tak for det. Jeg vil gerne kvittere positiv for det pæne postkost med en lille håndskreven hilsen, der lå i pakken fra Jeres side. Dét gør bare en utrolig forskel og har gjort, at jeg har hængt Jeres postkost op på opslagstavlen i køkkenet - Blot en positiv tilbagemelding - på det lille ekstra fra Jeres side. Dét er servicekultur."
"Elsker jeres netshop"
"Hej Stine og Dorte! I er bare de bedste ! Jeg modtog varen her til morgen ved ni-tiden - Super -duper!1000 Tak, for god service"
"Armbåndet som jeg bestilte i går kom frem i dag - så det er bare super. Indpakninger er også meget fin og jeg er sikker på at min veninde bliver glad for gaven. Mange tak for god service - jeg kommer helt sikkert til at bruge Jeres webshop igen :)"
"Fantastisk kundebehandling I har - en meget flot balance mellem en personlig og professionel service."
"Hej Kaiku! Tak for den hurtige levering. Og tak for de små hilsener, det gør det så hjemligt at få en pakke fra jer. For alle os der ikke har en Farmor på Fanø der sender hjemmestrik nu og da. Det er hyggeligt :-)"
"Blot lige en gang ros for jeres gode og meget personlige service."
"Fin service fra jeres side med først mail og siden personligt kort lagt i pakken. Som kunde føler man virkelig, der bliver taget hånd om én. Og den hurtige og præcise levering understøtter så kun indtrykket."
"Hej. I har bare Danmarks bedste service! Så hurtigt har jeg aldrig oplevet at de bestilte varer kommer. Stor ? stor ros til jer!"
"Jeg bestilte 3 Retap-flasker hos Kaiku, og de blev sendt hurtigt både solidt og miljøvenligt emballeret. En rigtig god købsoplevelse."
"Jeg skriver blot denne mail for at give store roser og sige, hvor tilfreds jeg er som kunde. Det var ren juleaften at modtage en pakke fra jer. Min Storm & Marie kjole (sort kjole med kig til skuldre) var pakket super flot og elegant ind, helt fin og jeg følte mig utrolig forkælet :) I fik mig, som kunde, til at føle mig som noget særligt ved at kjolen var en i flot indpakning og at den ikke bare var krøllet sammen med smidt i en plastikpose. Jeg har sidenhen opdaget at der også lå et håndskrevet kort i pakken, hvilket gjorde at jeg bare blev nødt til at sende jer denne mail og fortælle jer, hvor glad jeg er for kjolen og hele den måde den er blevet leveret på. Jeg tror absolut ikke det er sidste gang jeg skal handle hos jer. Så der skal hermed lyde en stor tak fra mig. Keep up the good work :)"
"Jeg vil rose Jer for den fantastiske service I yder. Det er utroligt, at man kan handle på nettet og få en fornemmelse af, at man er en særligt dedikeret kunde, der får en helt personlig betjening - der er mange, der kunne lære af Jer."
"Jeg vil bare sige tusind tak for en fantastisk god kunde service. Det Triwa ur I oprindelig sendte mig forsvandt i posten og med det samme sendte I et andet, som jeg nu har modtaget. I har været med til at redde julen for mig og det siger jeg så mange tak for;-). Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer".
"Tusind tak for god service og hurtig respons. Absolut et anbefalingsværdigt firma. :)"
"Perfekt service, vackert inpackat paket, och dessutom ett rart kort tillsammans med leveransen. Vad kan man mer begära?! God jul och Gott nytt År"
"Hej. I tager 1.prisen for nethandel. Så flot service lige fra start til slut.. Og blusen bare SÅ flot, også emballagen..Jeg vender tilbage"
"Tak for en superskøn netbutik for os, der ikke er så heldige at have jer lige i nærheden!"
"Kære Kaiku - Jeg er vildt imponeret over jer! Service og indpakning overstiger alle forventninger, og så gik det lyn-hurtigt med varerne oveni. Jeg vil varmt anbefale jer fremover! 1000-tak for en rigtig behagelig handel. Imponerede hilsner xx"
"TAK for super betjening!!!!"
"Tak for hurtig ekspedition. Jeg har i dag mandag - som lovet - modtaget badekåben. Herligt med god og professionel betjening."
"Hej, jeg modtog en pakke fra jer i tirsdags. Jeg havde bedt om at få returretten på en badekåbe ændret, fordi jeg skulle brug den til en gave. Og så havde I ikke alene ændret datoen, men også pakket gaven fint ind - tak for det."
"Mange tak for jeres altid professionelle og alligevel personlige service!"
"Tusind tak - i er de bedste."
"Kære Kaiku, Jeg købte et sæt sengetøj hos jer sidste mandag - og jeg vil egentlig bare lige sige, at jeg er ovenud tilfreds med jeres fantastiske service! Det gik lynhurtigt (var ved min dør allerede næste dag), fine opfølgningsmails, og så var pakken ovenikøbet pakket fint ind i gavepapir. Det er nok den bedste netkøbsoplevelse jeg har haft :-) Tusind tak for meget fin service."
"Jeg har modtaget pakken, og har hermed lyst til at kvittere og takke for en yderst venlig og god service hele vejen igennem. Det har bare været superfint!"
"Jeg vil da bare lige sige, at jeres lettilgængelige hjemmeside, letheden ved at bestille mit flotte badeforhæng (og ovenikøbet få foreslået, at få det leveret på arbejde) samt lynhurtig levering allerede dagen, har gjort min bestilling hos jer til en super oplevelse. Tusind tak :-)"
"Jeg fandt faktisk oz jeres dejlige butik i mandags og kom lige til at købe et par bakker og en dug. Jeg fulgte jeres råd og købte den lidt længere end jeg købte den røde i for 3 år siden og det ser bare SÅ godt ud - TAK for det gode råd og for de dejlige varer I sælger. Og særligt tak for den meget fine betjening og service man ALTID får, når man handler ved jer, hvadenten det er over nettet eller i den skønne butik, med lavt til loftet, men kun i en forstand "
"Hej , jeg vil bare lige skrive en hilsen og sige mange mange tak for rigtig god service... jeg havde puderne mandag - det er stort - og flot med den service I har ydet!!!!"
"Hej i Kaiku! Jeg bliver bare lige nødt til at sende en glad mail, fordi I altid er SÅ hurtige til at sende, når man bestiller varer. Jeg er imponeret hver gang TAK for det!"
"Super hurtig levering! Og rigtig dejligt at gaverne er pakket ind."
"MANGE TAK"
"Tusind tak for en ualmindelig positiv shopping-oplevelse hos jer! Aldrig har jeg modtaget hurtigere og mere indbydende levering med posten. Desuden fik jeg en meget sød og hjælpsom ansat i telefonen. Stor ros til jer:-)"
"Tak for meldingen om pakke-på-vej. Det er bare god service I leverer! Jeg snakkede med en bekendt til morgen, der sagde, at han ikke benyttede nethandel, fordi han ikke kunne tænke sig at handle med nogen, han ikke kendte/kunne se. I kommunikerer så man føler, man kender Jer og dermed føler tillid til Jer.Til jul bestilte jeg julegaver til tre børnebørn, der ankom, som de skulle i tre forskellige slags papir med til og fra labels, og med en personlig hilsen, det var fint. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer."
"Jeg var inde i jeres butik sidste søndag, og købte noget rigtig lækkert, se lige hvad jeg har fået ud af det ;O) (foto ikke vist) Tusind tak for god betjening."
"Tak for håndklæderne, som jeg har modtaget i dag - alt helt perfekt -en dejlig nem måde at handle på."
"Tak for hurtig levering, fine servietter og kort - sikken service...."
"Jeg kom forbi en søndag, og mødte en fantastisk betjening, som jeg har savnet et stykke tid her i Danmark. Skønt at mærke en begejstring for de produkter, I sælger."
"Jeg vil gerne sende Jer en stor ros for Jeres behandling af min ordre."
"Tack för underbart proffsig service!"
"Jeg bestilte kjolen (den er for lækker) Den var meget for stor, men uden noget som helst vrøvl, blev den bare ombyttet til den rigtige str. jeg fik sågar hjælp over telefonen med størrelse osv. Det gik meget hurtigt og smertefrit. 1000 tak for det. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Jer."