Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >
meraki
Meraki er et unikt univers af lækre velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med en stor forkærlighed for naturens skatkammer. Hos Meraki bliver plejeprodukter udviklet og interiør designet særligt til den nordiske spa, hvorfor deres produkter er smukt stylet og afstemt til den nordiske stil og stemning.

Meraki er del af Society of Lifestyle,som også består af populære mærker som House Doctor Nicolas Vahé og Monograph. Nedenfor kan du gå på opdagelse i Merakis univers af kropspleje, badeværelsesinteriør og køkkentilbehør. Find dine favoritter og lad dig inspirere til en hverdag fyldt med selvforkælelse i form af duftende skønhedsprodukter og smukt tilbehør til både bad og køkken.

Produkter til badet

Hos KAiKU er vi særligt inspirerede af Merakis produkter til badet. De har produceret enkle og fine toilettasker og make-up punge, som matcher hele serien, lige fra de populære vaskesvampe og bløde håndklæder til hælsten og tandbørster.

Meraki designer masser af lækkert tilbehør til badeværelset såsom smarte opbevaringsfade og -bakker, der efterhånden er blevet et musthave i en moderne, nordisk badeværelsesindretning. Her på siden finder du dekorativt badeværelsestilbehør, der med garanti vil skabe den helt rette stemning.Ønsker du at pifte dit badeværelse op med forfriskende aromaer, der stimulerer sanserne, så kan vi varmt anbefale de skønne duftpinde og duftlys, som findes i Merakis sortiment.


KROPSPLEJE

Blandt Merakis mange skønne produkter finder du et stort udvalg af plejende og milde produkter til krop og ansigt, som du kan bruge hver eneste dag. Udvalget af Merakis kropspleje består blandt andet af skønne håndsæber, milde kropssæber, fugtgivende cremer og skønne olier i eksklusiv kvalitet. Produkterne har alle et dekorativt udtryk, så du kan sagtens have dem stående fremme på dit badeværelse og pynte.

I sortimentet fra Meraki bad finder du også den økologiske Meraki Mini serie, som byder på alt det bedste til dit barn i form af parfumefri produkter, som alle bærer svanemærket og astma- og allergimærket. Alle Merakiprodukter er naturligvis også uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, hvorfor både du og dit barn kan være helt tryg ved at bruge dem.


ANSIGTSPLEJE

Til ansigtet fremstiller Meraki nærende og aktive plejeprodukter som ansigtscreme, face mist og serum, der efterlader din hud blød, opstrammet og frisk. Merakis ansigtspleje er udviklet til alle hudtyper, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at klare den daglige hudpleje. Men da ikke alle er ens, kan du selvfølgelig også finde ansigtspleje til forskellige hudtyper og med forskellige fokusområder. Blandt andet kan du få cremer, der fugter og plejer sensitiv hud og en anti-age serie med aktive ingredienser, der giver et ekstra boost. Meraki ansigtspleje er til dig, som gerne vil undgå skadelig kemi, og uanset om du ønsker ansigtspleje til herrer eller damer, så kan du være helt sikker på, at finde det hele her på siden.


HÅRPLEJE

I Merakis univers af pleje- og livsstilsprodukter finder du også et stort sortiment af økologisk shampoo og balsam, som fugter både hår og hovedbund. Al hårpleje fra Meraki kan anvendes dagligt og fås i flere skønne duftvarianter, så der er helt sikkert en shampoo og conditioner, som passer til dig. Meraki shampoo og balsam fremstilles med naturlige ingredienser og i en moderne emballage, der pynter på badeværelset. Merakis hårpleje er til dig, som ikke vil gå på kompromis med et velplejet hår, så du kan roligt forkæle dig selv med de eksklusive Meraki hårplejeprodukter.


PRODUKTER TIL KØKKENET

Meraki henvender sig til alle, som elsker følelsen af velvære og som nyder synet af flot design på både badeværelset og i køkkenet. I Merakis univers finder du et væld af smukke designs og funktionelle redskaber til køkkenet, der blandt andet består af velduftende opvaskemiddel, lækre køkkentekstiler og praktiske opvaskebørster. Alt tilbehør til køkkenet er kendetegnet ved en miljøvenlig emballage, der er fremstillet af 100% genanvendelige materialer. Med Merakis produkter kan du skabe en personlig og funktionel køkkenindretning, som både er dekorativ at se på og praktisk at bruge.