Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >
meraki
Meraki er et unikt univers af lækre velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Brandet er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med en stor forkærlighed for naturens skatkammer. Hos Meraki bliver plejeprodukter udviklet og interiør designet særligt til den nordiske spa, hvorfor deres produkter er smukt stylet og afstemt til den nordiske stil og stemning.

Meraki er del af Society of Lifestyle,som også består af populære mærker som House Doctor Nicolas Vahé og By Nord. Gå på opdagelse i Merakis univers af kropspleje, badeværelsesinteriør og køkkentilbehør, find dine favoritter og lad dig inspirere til en hverdag fyldt med selvforkælelse i form af duftende skønhedsprodukter og smukt tilbehør til både bad og køkken.

PRODUKTER TIL BADET
Hos KAiKU er vi særligt inspirerede af Merakis produkter til badet, såsom smarte opbevaringsfade og -bakker, der efterhånden er blevet et musthave i en moderne, nordisk badeværelsesindretning. Her på shoppen finder du dekorativt badeværelsestilbehør, der med garanti vil skabe den helt rette stemning. Ønsker du at pifte dit badeværelse op med forfriskende aromaer, der stimulerer sanserne, så kan vi varmt anbefale de skønne duftpinde og duftlys, som findes i Merakis sortiment.

KROPSPLEJE
Blandt Merakis mange skønne produkter finder du et stort udvalg af plejende og milde produkter til krop og ansigt, som du kan bruge hver eneste dag. Udvalget af Merakis kropspleje består blandt andet af skønne håndsæber, milde kropssæber, fugtgivende cremer og skønne olier i eksklusiv kvalitet. Produkterne har alle et dekorativt udtryk, så du kan sagtens have dem stående fremme på dit badeværelse og pynte.

HÅRPLEJE
I Merakis univers af pleje- og livsstilsprodukter finder du også et stort sortiment af økologisk shampoo og balsam, som fugter både hår og hovedbund. Al hårpleje fra Meraki kan anvendes dagligt og fås i flere skønne duftvarianter, så der er helt sikkert en shampoo og conditioner, som passer til dig. Meraki shampoo og balsam fremstilles med naturlige ingredienser og i en moderne emballage, der pynter på badeværelset. Merakis hårpleje er til dig, som ikke vil gå på kompromis med et velplejet hår, så du kan roligt forkæle dig selv med de eksklusive Meraki hårplejeprodukter.

PRODUKTER TIL KØKKENET
Meraki henvender sig til alle, som elsker følelsen af velvære og som nyder synet af flot design på både badeværelset og i køkkenet. I Merakis univers finder du et væld af smukke designs og funktionelle redskaber til køkkenet, der blandt andet består af velduftende opvaskemiddel, lækre køkkentekstiler og praktiske opvaskebørster. Alt tilbehør til køkkenet er kendetegnet ved en miljøvenlig emballage, der er fremstillet af 100% genanvendelige materialer. Med Merakis produkter kan du skabe en personlig og funktionel køkkenindretning, som både er dekorativ at se på og praktisk at bruge.