House-Doctor

House-Doctor

SMUKT BOLIGTILBEHØR FREMMER LIVSGLÆDEN

I KAiKU holder vi meget af House Doctor's stil, som er personlig og dejlig uformel. House Doctor's designs og prisvenlighed gør det nemt at matche din egen personlige stil og det er derfor oplagt at spørge "House Doctor'en" til råds, når dit hjem trænger til en vitaminindsprøjtning.

Vi har i KAiKU udvalgt de styles fra House Doctor, der rammer vores nordiske DNA. Vi er vilde med House Doctor's designs der giver et stærkt mix af kontraster i et rent og grafisk stramt design. Det tilfører hjemmet personlighed.

Vi fører en betragtelig del af House Doctors designs - blandt andet lamper, spisestel - herunder det populære Rustic-stel, hylder og hyldeknægte, lysestager og urtepotter og de efterhånden ikoniske vasketøjsposer. Vi forsøger ihærdigt at have varerne på lager hele tiden - men desværre bliver de altid hurtigt udsolgt.

Bag om House Doctor

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast. Bag virksomheden står de tre legesyge søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle udstyret med kreative gener og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden.

House Doctor Rustic porcelæn - et populært valg

Den flotte Rustic porcelæn fra House Doctor er en helt unik og utrolig populær porcelænsserie. Porcelænet er en bestseller, og vores lager bliver tømt lige så hurtigt, som vi kan fylde det op.

Rustic porcelæn fra House Doctor er lavet med et helt enestående stentøjs-udseende. Hvert stykke porcelæn har små variationer, og det er netop det, der giver Rustic porcelænet det særpræg, som folk er så vilde med.

Rustik porcelænsserien findes i flere varianter heriblandt middagstallerken, kagetallerken, krus, opbevaringskrukke og skåle i flere størrelser.

House Doctor vasketøjsposer er et must have

Gør som tusindvis af andre og køb nogle vasketøjsposer fra House Doctor. Vasketøjsposerne findes i flere forskellige designs og er lavet i en rigtig fin kvalitet. Vasketøjsposerne er super brugbar til - ikke kun vasketøj - men også som opbevaring fx på børneværelset til Duplo klodser eller bare bunken af legetøj.

House Doctor vasketøjskurve - hvis du vil være lidt anderledes

Hvis du ikke er så meget til vasketøjsposer men hellere vil have en vasketøjskurv, så har House Doctor også forskellige fine vasketøjskurve. Vi fører fx. vasketøjskurve fra House Doctor i et sæt med 2 vasketøjskurve. Vasketøjskurvene er lavet af flettet bambus og har en rigtig fin mørk farve i bunden, som toner sig ud til naturbambus i toppen.

De smukke vasketøjskurve har praktiske håndtag, og er lette at tage med i vaskerummet. Du kan også bruge dem til opbevaring af puder og tæpper eller legetøj.

Til opbevaring eller pynt. Du går ikke galt med en kurv fra house doctor

House Doctor har et bredt udvalg af opbevaringsmuligheder. Her finder du kurve i bambus, træ, flet, metal eller stof. Vælg fx en kurv i jern til et råt look i køkkenet og opbevar dine olier i kurven. Brug en fletkurv til frugt eller som brødkurv. Vælg en trækurv, hvis du ønsker et mere jordnært udtryk og fyld den med ny plukket frugt og grøntsager fra haven.

De fine stofkurve fra House Doctor har et utal af anvendelsesmuligheder. Brug de små kurve på badeværelset til vaskeklude. De store kurve er perfekte på børneværelset til opbevaring af bamser og legetøj.

Håndplukkede House Doctor møbler i skandinavisk stil

Hos KAiKU udvælger vi altid personligt de bedste møbler fra House Doctor. Vi går udelukkende efter kvalitetsdesigns, der holder sig tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et smalt sortiment af de skarpeste designs udvalgt ud fra, det vi gerne selv vil indrette med.

I vores møbel sortiment fra House Doctor finder du spiseborder, reoler, daybed, stole, skamler, sofaborde og rullevogne.

Hyldeknægte og hyldebærer fra House Doctor

Hvis du søger efter en hyldebærer med et let og elegant udtryk, så skal du se de fine hyldebærer fra House Doctor. Hyldebærerne består af en enkelt og fin metalstang og kommer i et sæt bestående af 3 styk. Vi har også et stort udvalg af hylder der passer til hyldebærerne.

House Doctors hyldeknægte er også stilfulde og enkle i deres udtryk. Disse hyldeknægte skal bruges, når du ønsker en frit hængende hylde.

Lad House Doctors lamper give den rette stemning i dit hjem

Dit valg af lamper er altafgørende for stemningen i dit hjem. Lyset fra lamperne skal både giver lys til arbejde, men også i høj grad danne hygge og ro i dit hjem. For at skabe den rette stemning er det vigtigt, at lyset kommer fra flere forskellige lyskilder. Når du indretter dit hjem er det derfor væsentligt, at du er bevidst om, hvad din lampe skal bruges til.

House Doctor laver rigtig fine lamper der er gode til at skabe den rette stemning. Hos KAiKU finder du derfor et godt udvalg af væglamper, bordlamper, loftslamper og lyskæder fra House Doctor.

Lysekæder fra House Doctor

House Doctor laver kvalitetslyskæder der er gode til at skabe den rette hyggeeffekt. Vi har valgt de bedste til dig. Lysekæderne findes i mange forskellige størrelser fra helt små pærer til store LED-pærer, der kan bruges både inde og ude.

House Doctor julepynt

Vi har personligt kigget hele House Doctor's julepynt igennem og udvalgt det allerbedste der matcher vores kærlighed til den skandinaviske designstil. Hos KAiKU finde du derfor julepynt fra House Doctor der er enkelt i sit udtryk og baseret på afdæmpede farver. En af bestsellerne fra House Doctor er deres julestjerner som findes i flere forskellige størrelser. Vælg 3 forskellig størrelser i sort, grå og hvid og så har du et super enkelt og stilfuldt stileben til ophæng i et vindue.