Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
House Doctor
I KAiKU holder vi meget af House Doctor - et uformelt dansk designbrand med masser af personlighed. House Doctor følger tidens trends og designer unikt boligtilbehør til den moderne bolig. Uanset om du leder efter dekorationer eller møbler til dit hjem, så skaber House Doctor altid en personlig stil i indretningen.

Vi er derfor meget glade for at være House Doctor forhandler, da du altid kan finde boliginteriør af høj kvalitet i stilfulde designs til enhver boligindretning. House Doctor's designs gør det ligeledes nemt at matche din egen personlige stil, og det er derfor oplagt at spørge "House Doctor'en" til råds, når dit hjem trænger til en vitaminindsprøjtning.

Vi fører en betragtelig del af House Doctors designs blandt andet det populære Rustic-stel, hylder og hyldeknægte, vaser, lysestager og urtepotter - vi forsøger ihærdigt at have varerne på lager hele tiden - men vi må sande at de altid bliver hurtigt udsolgt.

SMUKT BOLIGTILBEHØR FREMMER LIVSGLÆDEN
House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast. Bag virksomheden står de tre kreative søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De har alle en stor passion for design og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden.

House Doctor tilbyder derfor smukt design, møbler og boligtilbehør til de stilbevidste og boliginteresserede med sans for detaljen. Vi har i KAiKU udvalgt de styles fra House Doctor, der rammer vores nordiske DNA. Vi er vilde med, at det er designs, der giver et stærkt mix af kontraster med et rent og grafisk stramt udtryk, der tilfører hjemmet personlighed.
House Doctor Group består desuden af de populære mærker NicolasVahé, Meraki og By Nord

RUSTIK - ET POPULÆRT VALG
Rustic fra House Doctor er en helt unik og utrolig populær porcelænsserie - serien er en vaskeægte bestseller, og vores lager bliver tømt ligeså hurtigt, som vi kan nå at fylde det op.
Rustic har et helt særligt udtryk, hver del har små variationer, og det er netop det, der giver Rustic porcelænet det særpræg, som folk er så vilde med. Porcelænsserien findes i flere varianter heriblandt middagstallerkener og kagetallerkener samt krus, opbevaringskrukker og skåle i flere størrelser.

KURVE TIL OPBEVARING ELLER PYNT
House Doctor har et bredt udvalg af fine opbevaringsmuligheder. Her finder du kurve i bambus, træ, flet, metal eller stof. Vælg en kurv i jern til et råt look i køkkenet og opbevar dine olier i kurven. Brug en fletkurv til frugt eller som brødkurv eller vælg en trækurv, hvis du ønsker et mere jordnært udtryk og fyld den med nyplukket frugt og grøntsager fra haven.

ELEGANT JULEPYNT
Vi har personligt kigget hele HouseDoctor's kollektion ad julepynt igennem og kun udvalgt det allerbedste. Hos KAiKU fører vi derfor julepynt, der matcher vores kærlighed til den skandinaviske designstil. Her på siden kan du finde julepynt, der er enkelt i sit udtryk og baseret på afdæmpede farver. En af bestsellerne fra House Doctor er deres julestjerner, som findes i flere forskellige størrelser. Vælg 3 forskellige størrelser i sort, grå og hvid og så har du et super enkelt og stilfuldt stileben til ophæng i et vindue. Pynt op til jul med dekorativ julepynt og lad dit hjem blive fyldt med julehygge.