• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
House Doctor

House Doctor

Hos KAiKU holder vi meget af House Doctor - et dansk designbrand, som er personlig og dejlig uformel. House Doctor følger tidens trends og designer unikt boligtilbehør til den moderne bolig. Uanset om du leder efter dekoration eller møbler til dit hjem, så skaber House Doctor altid en personlig stil i indretningen.

Vi er derfor meget stolte af at være House Doctor forhandler, da du altid kan finde boliginteriør af højeste kvalitet i stilfulde designs til enhver boligindretning. House Doctor's designs og prisvenlighed gør det ligeledes nemt at matche din egen personlige stil og det er derfor oplagt at spørge "House Doctor'en" til råds, når dit hjem trænger til en vitaminindsprøjtning.

Vi fører en betragtelig del af House Doctors designs blandt andet House Doctor Lamper, - herunder det populære Rustic-stel, hylder og hyldeknægte, spejle, lysestager, urtepotter og de efterhånden ikoniske vasketøjsposer. Vi forsøger ihærdigt at have varerne på lager hele tiden - men desværre bliver de altid hurtigt udsolgt.

SMUKT BOLIGTILBEHØR FREMMER LIVSGLÆDEN


House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast. Bag virksomheden står de tre kreative og nysgerrige søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De har alle en stor passion for design og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden.

House Doctor tilbyder derfor smukke design, møbler og boligtilbehør til de stilbevidste og boliginteresserede med sans for detaljen. Vi har i KAiKU udvalgt de styles fra House Doctor, der rammer vores nordiske DNA. Vi er vilde med House Doctor's designs, der giver et stærkt mix af kontraster i et rent og grafisk stramt design. Det tilfører hjemmet personlighed.

House Doctor Group består desuden af de populære mærker Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Lad dig inspirere af House Doctor's mange skønne møbler og dekorativ brugskunst her på siden.

HOUSE DOCTOR LAMPE - LAD DESIGNLAMPER GIVE DEN RETTE STEMNING I DIT HJEM


Dit valg af lamper er altafgørende for stemningen i dit hjem. Lyset fra lamperne skal både give lys til arbejde, men også i høj grad danne hygge og ro i dit hjem. For at skabe den rette stemning er det vigtigt, at lyset kommer fra flere forskellige lyskilder. Når du indretter dit hjem, er det derfor væsentligt, at du er bevidst om, hvad din lampe skal bruges til. Hvad enten det er læsehjørnet, stuen eller skrivebordet.

Med en House Doctor lampe kan du skabe en behagelig belysning og den helt rette stemning. Hos KAiKU finder du derfor et bredt udvalg af enkle og klassiske lamper og de mere modige og moderne designerlamper. Vælg blandt væglamper, bordlamper, loftslamper og lyskæder fra House Doctor.

LYSKÆDER FRA HOUSE DOCTOR


House Doctor designer og fremstiller også kvalitetslyskæder, der er gode til at skabe den rette hyggeeffekt. Vi har valgt de bedste til dig. Lyskæderne findes i mange forskellige størrelser fra helt små pærer til store LED-pærer, der kan bruges både inde og ude. Perfekt til sommerfesten i haven, som hyggelys på børneværelset eller til de sene aftener på terrassen.HOUSE DOCTOR RUSTIC PORCELÆN - ET POPULÆRT VALG


Den flotte Rustic porcelæn fra House Doctor er en helt unik og utrolig populær porcelænsserie. Porcelænet er en bestseller og vores lager bliver tømt lige så hurtigt, som vi kan nå at fylde det op.

Rustic porcelæn fra House Doctor er lavet med et helt enestående stentøjs-udseende. Hvert stykke porcelæn har små variationer, og det er netop det, der giver Rustic porcelænet det særpræg, som folk er så vilde med. Rustik porcelænsserien findes i flere varianter heriblandt tallerkener herunder middagstallerken, kagetallerken samt krus, opbevaringskrukke og skåle i flere størrelser.
HOUSE DOCTOR VASKETØJSPOSER ER ET MUST HAVE


Gør som tusindvis af andre og køb vasketøjsposer fra House Doctor. Vasketøjsposerne findes i flere forskellige designs og er lavet i en rigtig fin kvalitet. Vasketøjsposerne er super brugbar til - ikke kun opbevaring af vasketøj - men også som opbevaring fx på børneværelset til Duplo klodser eller bare bunken af legetøj. Se hele udvalget af House Doctor vasketøjsposer her på siden.


HOUSE DOCTOR VASKETØJSKURVE - HVIS DU VIL VÆRE LIDT ANDERLEDESHvis du ikke er så meget til de populære vasketøjsposer, men hellere vil have en vasketøjskurv, så har House Doctor også flere forskellige vasketøjskurve. Som House Doctor forhandler fører vi fx vasketøjskurve i et sæt med 2 vasketøjskurve. Vasketøjskurvene er lavet af flettet bambus og har en rigtig fin farve - og er i naturbambus.

De smukke vasketøjskurve har praktiske håndtag, og er lette at tage med i vaskerummet. Du kan også bruge dem til opbevaring af puder og tæpper eller legetøj.


TIL OPBEVARING ELLER PYNT - DU GÅR IKKE GALT MED EN KURV FRA HOUSE DOCTORHouse Doctor har et bredt udvalg af fine opbevaringsmuligheder. Her finder du kurve i bambus, træ, flet, metal eller stof. Vælg fx en kurv i jern til et råt look i køkkenet og opbevar dine olier i kurven. Brug en fletkurv til frugt eller som brødkurv eller vælg en trækurv, hvis du ønsker et mere jordnært udtryk og fyld den med ny plukket frugt og grøntsager fra haven.

De fine stofkurve fra House Doctor har et utal af anvendelsesmuligheder. Brug fx de små kurve på badeværelset til vaskeklude. De store kurve er perfekte på børneværelset til opbevaring af bamser og legetøj.


HÅNDPLUKKEDE HOUSE DOCTOR MØBLER I SKANDINAVISK STIL

Hos KAiKU udvælger vi altid personligt de bedste møbler fra House Doctor. Vi går udelukkende efter kvalitetsdesigns, der holder sig tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et smalt sortiment af de skarpeste designs, der er håndplukket ud fra det, vi gerne selv vil indrette med. I vores møbel sortiment fra House Doctor finder du således spiseborde, reoler, daybed, stole, skamler, sofaborde og rullevogne.HYLDER, HYLDEKNÆGTE OG HYLDEBÆRER FRA HOUSE DOCTORHvis du søger efter en hylde, hyldebærer eller en hyldeknægt med et let og elegant udtryk, så bør du se nærmere på de fine udgaver fra House Doctor. Hyldebærrene består af en enkelt og fin metalstang og kommer i et sæt bestående af 3 styk.

Vi har naturligvis også et stort udvalg af hylder der passer til hyldebærrene. Ligeså er House Doctors hyldeknægte stilfulde og enkle i deres udtryk. Disse hyldeknægte skal bruges, når du ønsker en frit hængende hylde.HOUSE DOCTOR JULEPYNT – ELEGANT JULEPYNT TIL BOLIGENVi har personligt kigget hele HouseDoctor's julepynt igennem og kun udvalgt det allerbedste. Hos KAiKU fører vi derfor julepynt fra House Doctor, der matcher vores kærlighed til den skandinaviske designstil. Her på siden kan du finde julepynt, der er enkelt i sit udtryk og baseret på afdæmpede farver.

En af bestsellerne fra House Doctor er deres julestjerner, som findes i flere forskellige størrelser. Vælg 3 forskellige størrelser i sort, grå og hvid og så har du et super enkelt og stilfuldt stileben til ophæng i et vindue. Pynt op til jul med dekorativ House Doctor julepynt og lad dit hjem blive fyldt med julehygge.

Har du spørgsmål til vores House Doctor produktudvalg eller øvrige sortiment, kan du ringe på telefon +45 3311 1907 eller sende en mail til info@kaiku.dk, hvor vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >