• Levering 1-3 dage
  Levering 1-3 dage
 • Fri fragt over 499,-
  Fri fragt over 499,-
 • Fysisk butik – byt i butikken
  Fysisk butik – byt i butikken
 • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
  4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >
Nicolas Vahé

Fransk kok, chokolatier og konditor


Nicolas Vahé er fransk, han er uddannet kok, chokolatiér og konditor - og i 2000 bragte hans evner ham til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Efter et par år drog han videre til restaurant Fakkelgården i Kruså, indtil han i 2006 bestemte sig for at satse på salget af gourmetspecialiteter.


Passion for god mad

Vahé kollektionen rummer en bred produktserie af delikatesser og køkken-accessories - alle udviklet med udgangspunkt i ægte kærlighed til mad og gode råvarer. Opskrifterne fra Nicolas Vahé er inspireret af fransk tradition med overraskende ingredienser og skandinaviske twists. I 2010 startede Nicolas Vahé samarbejdet med House Doctor - og det var også på en interiørmesse, vi i KAiKU første gang stiftede bekendtskab med Vahé og hans fantastisk lækre og samtidig guf-for-øjnene-delikatesser.


Enkel mad og simpel livsstil skaber hverdagslykke

For os handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad
..Nicolas Vahé produkterne giver mening i en daglig madlavningsrutine.
God mad behøver ikke at være kompliceret - ofte er det mere simpelt, end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse.