Nicolas Vahé

Nicolas Vahé

Fransk kok, chokolatier og konditor

Nicolas Vahé er fransk, han er uddannet kok, chokolatiér og konditor - og i 2000 bragte hans evner ham til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Efter et par år drog han videre til restaurant Fakkelgården i Kruså, indtil han i 2006 bestemte sig for at satse på salget af gourmetspecialiteter.

Passion for god mad

Vahé kollektionen rummer en bred produktserie af delikatesser og køkken-accessories - alle udviklet med udgangspunkt i ægte kærlighed til mad og gode råvarer. Opskrifterne fra Nicolas Vahé er inspireret af fransk tradition med overraskende ingredienser og skandinaviske twists.

I 2010 startede Nicolas Vahé samarbejdet med House Doctor - og det var også på en interiørmesse, vi i KAiKU første gang stiftede bekendtskab med Vahé og hans fantastisk lækre og samtidig guf-for-øjnene-delikatesser.

Simpel mad og simpel livsstil skaber hverdagslykke

For os handler det om enkelhed og en professionel tilgang til mad
..Nicolas Vahé produkterne giver mening i en daglig madlavningsrutine.
God mad behøver ikke at være kompliceret - ofte er det mere simpelt, end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse.
Madlavning er lige så naturligt for os som det at trække vejret, det er bare noget, vi er nødt til. Vahés stil er fransk men med et nordisk twist ? fordi det er i kontrasten, det magiske sker. Det er derfor, du med et Nicolas Vahé produkt altid kan regne med det lille ekstra overraskende element, der får dig til at stoppe op og mærke det, du oplever.

KAiKU faldt for Nicolas Vahé på en interiør-messe i Herning. De stod for caféen - og vi blev indbudt af Nicolas skønne kone til nogle smagsprøver - og så var vi solgt.
Det er naturlige, lækre råvarer - og tilbehøret er bare flot!! Det vil altid pynte at have lidt lækkert fra Vahé til at stå i køkkenet - og så smager det tilmed virkelig godt!
< 1 2 3 4 5 6 >