ferm LIVING

ferm LIVING

I KAiKU har vi stort set ALT fra designmærket ferm LIVING! Og du kan se det live i vores butik v. Aarhus.

Ferm LIVING er et dansk design-brand med 10 år på bagen - og vi har været med i de 9 af årene. Ferm LIVING startede deres virksomhed i Aarhus (de boede privat i Brabrand, hvor KAiKU nu ligger) i 2006.

FERM LIVING OG KAIKU

I spidsen for ferm LIVING står først og fremmest en superkreativ og dygtig ung dansk kvinde, mor og designer - Trine Andersen. I de senere år er hendes mand Martin Neve er også blevet en meget vigtig del af teamet. I 2016 solgte parret ferm LIVING, men Trine er fortsat chefdesigner.

Hvorfor elsker KAiKU mærket ferm LIVING?

Fordi Trine aldrig har designet på basis af strategi eller kølige kalkulationer - hendes designs kommer helt inde fra hjertet! Vi har i KAiKU samarbejdet tæt med ferm LIVING siden 2007 (KAiKUs start), hvor Dorte mødte Trine til et iværksætter-foredrag. Trine var ny iværksætter og var lige begyndt at designe wallstickers som det nye efter hendes første tapeter - og Dorte syntes, at Trine og også hendes designs var skønne og at Ferm LIVING klart skulle være en del af KAiKU sortiment! Da KAiKU i 2009 stoppede med at have Marimekko som hovedbrand blev det ferm LIVING som blev hovedleverandør - og det har de været siden. Vi har et udvidet og tæt samarbejde med ferm LIVING.

I KAiKU har vi HELE kollektionen fra ferm LIVING og som regel er ALT på lager hos os. Så kig forbi vores store butik/webshop i Brabrand v. Aarhus eller køb online - vi har den bedste service og 1-3 dages levering.

FERM LIVINGS PUDER MATCHER HINANDEN OG ER I EN LÆKKER KVALITET

Ferm LIVINGs puder var for nogle år siden meget grafiske og retro-agtige i stilen, og som oftest i de blide ferm farver. Udtrykket har ændret sig markant - og i de seneste kollektioner ser vi ensfarvede, quiltede kvalitetspuder med lækre lynlåslukninger og flot logo. De nyeste puder har ekstra meget dun i sig og holder formen flot. De grafiske puder fra ferm forsvinder dog ikke og i de nyeste kollektioner vil du også kunne se skønne puder i økologisk bomuld.

Ny lampeserie fra ferm LIVING

Ferm LIVING har skabt en fantastisk lampeserie der gør det nemt at designe din helt personlige lampe. Den ultra moderne COLLECT Lighting-serie består af forskellige lampedele der kan sættes sammen på kryds og tværs. Udgangspunktet en helt enkel pendel. Pendlen kan bruges som en lyskilde i sig selv ved blot at tilføje en dekorativ pære. Hvis du ønsker en mere klassisk lampe, kan pendlen udbygges med skærme som findes i flere faconer og smukke nedtonede farver. Pendlen kommer med loftmontering og stofbelagt kabel på 3m.

Tapet - ferm LIVINGS absolutte klassiker

Det første som ferm LIVING blev mainstream kendte på var deres tapet. Trine har altid haft et godt øje for at finde ind til tidens trend og inkorporere det i sit eget ferm univers. Tapeterne fremstår hypermoderne med deres geometriske former og af dæmpede farver. Du kan også finde ferm LIVING tapet til børneværelset. Her får du søde motiver til børn fx robotter, træer eller skyer.

Husk at tapet ikke behøver at blive sat op på alle vægge i rummet. Sæt tapet på en endevæg og mal resten af væggene i en matchende nuance. Det giver en helt utrolig dybde til dit rum og det skaber variation og spænding. Ferm LIVINGS tapeter er i super god kvalitet og nemme at hænge op.

Smukke hylder til alle rum

Ferm LIVINGs meget populære hyldeophæng findes i flere farver. De er meget enkle og består af to metalbøjler som hylden ligger imellem. Hyldernes enkelthed gør at de er super brugbar i alle rum i huset. Ferm LIVINGs egetræshylder findes i 3 varianter og passer perfekt sammen med hyldeophængene.

Den grønne plantetrend og ferm LIVINGs plantekasser

Ferm LIVINGs plant stand har igennem hele perioden med den grønne plantetrend været et kæmpe hit. Ferm har også fået fuldt udbytte af trådene til 1970'erne plantetrend med forskellige plantestandere. Samtidig gør ferm det, de er så eminente til, nemlig ikke at lade parallellerne til tidligere tendenser styrer designet, men derimod gentænke det til nye moderne stilikoner.

Plant Stand er da også utrolig fin i sit udtryk, da den blot består af 3 tynde metalstænger. Metalstængerne er sat sammen, så de kan holde en planteskjuler i toppen. Plant Stand findes i flere størrelser og farver. Udover Plant Stand har ferm LVING også den flotte Plant Box. Plant Box er mere et møbel end en egentlig plantekasse. Den er lavet af metal og kassen står på tynde metalben. Plant Stand er super anvendelig og kan, udover at blive brugt til planter også bruges som minibar, til opbevaring af magasiner eller dine favorit coffee table books. Mulighederne er uendelige med en Plant Box.