Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
ferm LIVING
Hos KAiKU finder du et omfattende udvalg af produkter fra det anerkendte designmærke ferm LIVING. Vores sortiment inkluderer hele ferm LIVING kollektionen, som du nemt kan udforske online eller i vores fysiske butik beliggende ved Aarhus, hvor du altid er hjerteligt velkommen.


Bonusinfo: Selvom ordet "Living" er engelsk, er "ferm" pæredansk og udtales som sådan - det kommer næsten til at være "ferm på fingrene"!


Ferm LIVING er et stolt dansk designfirma med imponerende 15 år på bagen, og vi har været en del af denne spændende rejse i 14 af disse år. I 2006 grundlagde Ferm LIVING deres virksomhed i Aarhus, hvor de også boede privat i Brabrand, det samme sted, hvor KAiKU nu er hjemmehørende. Ferm Living er kendt for deres evne til at designe moderne boliginteriør og dekorative brugskunst med en grafisk kant i skandinavisk stil, som passer til ethvert hjem. Udforsk vores varierede sortiment, herunder ferm Living glas og kopper, og lad dig inspirere til at skabe en personlig og moderne boligindretning.


FERM LIVING PUDER – MIX OG MATCH PÅ KRYDS OG TVÆRS
For blot nogle år siden havde ferm LIVING puder en meget grafisk og retro-agtig stil, ofte designet i de blide ferm-farver. Nu har udtrykket ændret sig markant, og de seneste kollektioner byder på ensfarvede, quiltede kvalitetspuder med lækre lynlåslukninger og flotte logoer. Disse puder er perfekte til at mixe og matche på kryds og tværs i enhver boligindretning. De nyeste ferm LIVING puder indeholder også ekstra meget dun, der sikrer, at de holder formen flot i lang tid. De grafiske puder fra ferm forsvinder dog ikke helt fra sortimentet, og i de nyeste kollektioner kan du stadig finde skønne puder i økologisk bomuld.


FERM LIVING TAPET - FERM LIVINGS ABSOLUTTE KLASSIKERDet, som ferm LIVING først og fremmest blev kendt for, var deres unikke tapetmønstre. Chefdesigner Trine Andersen har altid haft en skarp intuition for at finde tidens trends og inkorporere dem i ferm LIVING universet. Tapeterne fra ferm LIVING er altid hypermoderne med deres geometriske former og afdæmpede farver. Der findes også en spændende børnekollektion med ferm LIVING tapet, der indeholder søde motiver som robotter, træer og skyer, perfekte til børneværelset.

Husk, at tapet ikke nødvendigvis behøver at blive sat op på alle væggene i et rum. Ved at placere tapet på en endevæg og male resten af væggene i en matchende nuance, kan du skabe en utrolig dybde i rummet og tilføre variation og spænding. Alle ferm LIVINGs tapeter er af høj kvalitet og nemme at hænge op.


FERM LIVING PLANTEKASSER - GRØN PLANTETREND ER ET HIT I SKANDINAVISKE HJEMFerm LIVING's smukke Plant Box er næsten mere et møbel end blot en plantekasse, da den er lavet af metal og hviler elegant på tynde metalben. Plantekassen er utrolig alsidig og kan bruges til meget mere end blot planter. Den kan også fungere som en minibar, til opbevaring af magasiner eller dine coffee table books. Mulighederne er nærmest uendelige med en 'Plant Box' fra ferm LIVING.
TÆT SAMARBEJDE MELLEM FERM LIVING OG KAIKU
I spidsen for ferm LIVING står først og fremmest en superkreativ og dygtig ung dansk kvinde, mor og designer, Trine Andersen. I de senere år er hendes mand, Martin Neve, også blevet en væsentlig del af teamet. I 2016 solgte parret dele af ferm LIVING, men Trine er fortsat chefdesigner.

Da KAiKU i 2009 valgte at skifte Marimekko ud som hovedbrand, blev ferm LIVING vores primære leverandør, og det har de været lige siden. Vi har et tæt og udbytterigt samarbejde med ferm LIVING. Ferm LIVING repræsenterer historien om et succesfuldt aarhusiansk designfirma, der stræber efter at fremstille boliginteriør, der skaber rum, hvor vi kan være os selv og indse tingenes sande værdi. Og det må vi sige, at de har opnået.
HVORFOR ELSKER KAIKU MÆRKET FERM LIVING?
I KAiKU har vi haft et tæt samarbejde med ferm LIVING siden 2007, da Dorte, indehaveren af KAIKU, mødte Trine til et iværksætterforedrag. På det tidspunkt var Trine en ny iværksætter og var lige begyndt at designe wallstickers som det nye produkt efter hendes første tapeter. Dorte syntes straks, at Trines designs var skønne, og ferm LIVING skulle klart være en del af KAiKUs sortiment.

Vi er stolte af at kunne sige, at i KAiKU har vi hele ferm LIVING kollektionen, og normalt har vi ALT på lager. Så uanset om du vil besøge vores store butik i Brabrand ved Aarhus eller handle online her på vores hjemmeside, kan du forvente den bedste kundeservice og levering inden for 1-3 dage.