• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
ferm LIVING

ferm LIVING

Hos KAiKU har vi stort set ALT fra designmærket ferm LIVING! Du finder hele ferm LIVING kollektionen online og naturlig også i vores butik ved Aarhus, hvor du altid er meget velkommen.
Bonusinfo: Selv om Living er engelsk, er ordet ferm pæredansk..og udtales som sådan..det kommer at at være ferm på fingrene:)
Ferm LIVING er et dansk designfirma med 15 år på bagen - og vi har været med i de 14 af årene. I 2006 startede Ferm LIVING virksomheden iAarhus. Her boede de privat i Brabrand, hvor KAiKU nu ligger. Ferm Living er kendt for at designe moderne boliginteriør ogdekorativ brugskunst med grafisk kant i skandinavisk stil, der passer tilethvert hjem. Se bl.a. vores udvalg af ferm Living glas og kopper. Gå på opdagelse i vores store udvalg af ferm LIVING designs og fåny inspiration til en personlig og moderne boligindretning. Aktuelt lige nu er vores udvalg af ferm Living julepynt.

FERM LIVING PUDER –MIX OG MATCH PÅ KRYDS OG TVÆRS

For blot nogle år siden var ferm LIVING puder meget grafiske og retro-agtige i stilen, og som oftest designet i de blide fermfarver. Nu har udtrykket ændret sig markant og i de seneste kollektioner ser viensfarvede, quiltede kvalitetspuder med lækre lynlåslukninger og flot logo. Perfektetil at mixe og matche på kryds og tværs i enhver boligindretning. De nyeste fermLIVING puder har desuden ekstra meget dun i sig og holder formen flot i langtid. De grafiske puder fra ferm forsvinder dog ikke helt fra sortimentet og ide nyeste kollektioner vil du også kunne se skønne puder i økologisk bomuld

FERM LIVING LAMPER – DESIGN DIN EGEN PERSONLIGE LAMPE

Ferm LIVING har skabt en fantastisk lampeserie, der gør detnemt at designe din helt personlige lampe. Den ultra moderne COLLECT Lighting-serie består af forskellige lampedele, der kan sættes sammen på krydsog tværs alt efter indretningsstil. Udgangspunktet er en helt enkel pendel, derkan bruges som en lyskilde i sig selv ved blot at tilføje en dekorativ pære.Hvis du ønsker en mere klassisk lampe, kan pendlen udbygges med skærme, somfindes i flere faconer og smukke nedtonede farver. Pendlen kommer medloftmontering og stofbelagt kabel på 3m. Ferm LIVING lamper giver behagelig belysning og er samtidig stilfulde at se på.

FERM LIVING TAPET - FERM LIVINGS ABSOLUTTEKLASSIKER

Det første som ferm LIVING for alvor blev kendt på, varderes unikke tapet mønstre. Chefdesigner Trine Andersen har altid haft et godtøje for at finde ind til tidens trends og inkorporere det i ferm LIVING universet.Tapeterne fremstår altid hypermoderne med deres geometriske former og afdæmpedefarver. Der findes desuden en børnekollektion,hvor du kan få ferm LIVING tapet til børneværelset med søde motiver til børn som fx robotter,træer eller skyer.

Husk at tapet ikke nødvendigvis behøver at blive sat op påalle vægge i rummet. Sæt tapet på en endevæg og mal resten af væggene i enmatchende nuance. Det giver en helt utrolig dybde til dit rum og det skabervariation og spænding. Alle ferm LIVINGS tapeter er i super god kvalitet ognemme at hænge op.

FERM LIVING HYLDER - SMUKKE HYLDER TIL ALLE RUM

Skab en hyggelig og personlig stemning i dit hjem med fermLIVING hylder. De populære hyldeophæng fra ferm LIVING findes iflere smukke, nordiske farver og er en perfekt opbevaringsløsning. Ferm LIVINGshylder er designet med særegen grafisk kant, som mærket er kendt for. Hylderne erderfor meget enkle og består af to metalbøjler som selve hylden ligger imellem.De smukke hylders enkelthed gør at de er super brugbare i alle rum i huset.Ferm LIVINGs egetræshylder findes i 3 varianter og passer perfekt sammen medhyldeophængene.


FERM LIVINGSPLANTEKASSER - GRØN PLANTETREND ER ET HIT BLANDT SKANDINAVISKE HJEM

FermLIVINGs plantekasser, plantestandere og urtepotter er perfekte, hvis du elsker planter og botanik i indretningen. Særligt har plantestanderen 'PlantStand' fra ferm LIVING igennem hele perioden med den grønne plantetrend væretet kæmpe hit blandt skandinaviske hjem. Så snart du får planterne op i luften, så bliver de som små kunstværk i sig selv. Skab originalitet og pynt med grønne planter,der vækker opsigt.

Ferm LIVING har da også fået fuldt udbytte af trådene til1970'ernes plantetrend med forskellige plantestandere. Her gør de nemlig det,de er så eminente til - ikke at lade parallellerne til tidligere tendenserstyre designet, men derimod gentænke det til nye moderne stilikoner.

'Plant Stand' er da også utrolig fin i sit udtryk, da denblot består af 3 tynde metalstænger. Metalstængerne er sat sammen, så de kanholde en planteskjuler i toppen. Plantestanderen findes i flere størrelser ogfarver til enhver indretningsstil. Til disse skal du naturligvis også bruge enurtepotte eller en planteskjuler, og her passer ferm LIVINGs mange skønneurtepotter og planteskjulere perfekt.

Udover den populære 'Plant Stand' har ferm LIVING også denflotte 'Plant Box'. Den er måske mere et møbel end en egentlig plantekasse, da dener lavet af metal og kassen står på tynde metalben. Plantekassen er utroliganvendelig og kan, udover at blive brugt til planter, også bruges som minibar,til opbevaring af magasiner eller dine favorit coffee table books. Mulighederneer uendelige med en 'Plant Box' fra ferm LIVING.

TÆT SAMARBEJDE MELLEM FERM LIVING OG KAIKU

I spidsen for ferm LIVING står først og fremmest en superkreativ og dygtig ung dansk kvinde, mor og designer - Trine Andersen. I desenere år er hendes mand Martin Neve er også blevet en meget vigtig del afteamet. I 2016 solgte parret dele af ferm LIVING, men Trine er fortsat chefdesigner.

Da KAiKU i 2009 stoppede med at have Marimekko som hovedbrand blev det ferm LIVING som blev hovedleverandør - og det har de været siden. Vi har et udvidet og tæt samarbejde med ferm LIVING.
Ferm LIVING er historien om et succesfuldt aarhusianskdesignfirma, der har ønske om at fremstille boliginteriør, der kan skabe rum,hvor vi kan være os selv, indse tingenes sande værdi og bare være os selv. Og det må vi sige er lykkes.

HVORFOR ELSKER KAIKU MÆRKET FERM LIVING?

KAIKU elsker ferm LIVING fordi Trine aldrig har designet påbasis af strategi eller kølige kalkulationer - hendes designs kommer helt indefra hjertet!

Vi har i KAiKU samarbejdet tæt med ferm LIVING siden 2007(KAiKUs start), hvor Dorte, indehaver af KAIKU, mødte Trine til et iværksætterforedrag.Trine var ny iværksætter og lige begyndt at designe wallstickers som det nye efter hendes første tapeter - og Dorte syntes, at Trines designs var skønne og at ferm LIVING klart skulle være en del af KAiKUs sortiment.

I KAiKU har vi HELE kollektionen fra ferm LIVING og som regel er ALT på lager hos os. Så kig forbi vores store butik i Brabrand v.Aarhus eller køb online her på siden, hvor vi tilbyder den bedste kundeserviceog 1-3 dages levering.

Har du spørgsmål til vores mange ferm LIVING produkter ellervores øvrige produktsortiment, kan du ringe på telefon +45 3311 1907 ellersende en mail til info@kaiku.dk.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >