• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
ferm LIVING
Hos KAiKU har vi stort set ALT fra designmærket ferm LIVING! Du finder hele ferm LIVING kollektionen online og naturlig også i vores butik ved Aarhus, hvor du altid er meget velkommen.
Bonusinfo: Selv om Living er engelsk, er ordet ferm pæredansk..og udtales som sådan..det kommer at at være ferm på fingrene:)
Ferm LIVING er et dansk designfirma med 15 år på bagen - og vi har været med i de 14 af årene. I 2006 startede Ferm LIVING virksomheden i Aarhus. Her boede de privat i Brabrand, hvor KAiKU nu ligger. Ferm Living er kendt for at designe moderne boliginteriør og dekorativ brugskunst med grafisk kant i skandinavisk stil, der passer tilethvert hjem. Se bl.a. vores udvalg af ferm Living glas og kopper. Gå på opdagelse i vores store udvalg af ferm LIVING designs og få ny inspiration til en personlig og moderne boligindretning.

FERM LIVING PUDER –MIX OG MATCH PÅ KRYDS OG TVÆRS

For blot nogle år siden var ferm LIVING puder meget grafiske og retro-agtige i stilen, og som oftest designet i de blide fermfarver. Nu har udtrykket ændret sig markant og i de seneste kollektioner ser viensfarvede, quiltede kvalitetspuder med lækre lynlåslukninger og flot logo. Perfektetil at mixe og matche på kryds og tværs i enhver boligindretning. De nyeste fermLIVING puder har desuden ekstra meget dun i sig og holder formen flot i langtid. De grafiske puder fra ferm forsvinder dog ikke helt fra sortimentet og ide nyeste kollektioner vil du også kunne se skønne puder i økologisk bomuld

FERM LIVING TAPET - FERM LIVINGS ABSOLUTTE KLASSIKER

Det første som ferm LIVING for alvor blev kendt på, varderes unikke tapet mønstre. Chefdesigner Trine Andersen har altid haft et godt øje for at finde ind til tidens trends og inkorporere det i ferm LIVING universet. Tapeterne fremstår altid hypermoderne med deres geometriske former og afdæmpede farver. Der findes desuden en børnekollektion, hvor du kan få ferm LIVING tapet til børneværelset med søde motiver til børn som fx robotter, træer eller skyer.

Husk at tapet ikke nødvendigvis behøver at blive sat op på alle vægge i rummet. Sæt tapet på en endevæg og mal resten af væggene i en matchende nuance. Det giver en helt utrolig dybde til dit rum og det skabervariation og spænding. Alle ferm LIVINGS tapeter er i super god kvalitet og nemme at hænge op.


FERM LIVINGSPLANTEKASSER - GRØN PLANTETREND ER ET HIT i SKANDINAVISKE HJEM


Ferms flotte Plant Box er måske mere et møbel end en egentlig plantekasse, da den er lavet af metal og kassen står på tynde metalben. Plantekassen er utrolig anvendelig og kan, udover at blive brugt til planter, også bruges som minibar, til opbevaring af magasiner eller dine coffee table books. Mulighederne er uendelige med en 'Plant Box' fra ferm LIVING.

TÆT SAMARBEJDE MELLEM FERM LIVING OG KAIKU

I spidsen for ferm LIVING står først og fremmest en superkreativ og dygtig ung dansk kvinde, mor og designer - Trine Andersen. I de senere år er hendes mand Martin Neve er også blevet en meget vigtig del afteamet. I 2016 solgte parret dele af ferm LIVING, men Trine er fortsat chefdesigner.

Da KAiKU i 2009 stoppede med at have Marimekko som hovedbrand blev det ferm LIVING som blev hovedleverandør - og det har de været siden. Vi har et udvidet og tæt samarbejde med ferm LIVING.
Ferm LIVING er historien om et succesfuldt aarhusianskdesignfirma, der har ønske om at fremstille boliginteriør, der kan skabe rum, hvor vi kan være os selv, indse tingenes sande værdi. Og det må vi sige er lykkedes.

HVORFOR ELSKER KAIKU MÆRKET FERM LIVING?

Vi har i KAiKU samarbejdet tæt med ferm LIVING siden 2007(KAiKUs start), hvor Dorte, indehaver af KAIKU, mødte Trine til et iværksætterforedrag.Trine var ny iværksætter og lige begyndt at designe wallstickers som det nye efter hendes første tapeter - og Dorte syntes, at Trines designs var skønne og at ferm LIVING klart skulle være en del af KAiKUs sortiment.

I KAiKU har vi HELE kollektionen fra ferm LIVING og som regel er ALT på lager hos os. Så kig forbi vores store butik i Brabrand v.Aarhus eller køb online her på siden, hvor vi tilbyder den bedste kundeservice og 1-3 dages levering.

Har du spørgsmål til vores mange ferm LIVING produkter eller vores øvrige produktsortiment, kan du sende en mail til info@kaiku.dk.