• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Duftlys & bloklys

Udeliv

Ting til terrassen


Når foråret viser sig, når sommeren folder sig ud og når august og september byder på solrige eftersommerdage, er det lækkert med skønne og smukke ting til haven - et komplet udtryk på den dejlige, grønne og frodige danske sommer.

Hos KAiKU kan du finde fine ting til terrassen eller altanen, og tilbehør som bl.a. lanterner og mange forskellige potter og urtepotter, der kan anvendes udendørs. Når man ser en terrasse i solskin, pyntet med krukker med planter og blomster i grønne nuancer, farvestrålende udtryk og smukke lanterner, så bliver man glad og stemningsfyldt.

Vi sælger også eksklusive havemøbler fra svenske Skargaarden og loungemøbler fra TRIMM Copenhagen. Begge producenter, laver de mest fantastiske og smukke havemøbler, som fuldender sommerterrassens udtryk fuldstændigt.
Sidder du på terrassen om aftenen, kan du varme dig med et af de lækre og varme fleecetæpper fra Karmameju. Se også vores store udvalg af lækre tæpper og plaider. Der er ingen der fryser med et af disse tæpper over skuldre eller ben.