• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Skargaarden

Skargaarden

Vi spottede Skargaarden på en dansk designmesse, og vi faldt fuldstændig for det skandinaviske look, den fantastiske kvalitet og tidløsheden i deres møbler - for Skargaarden er bæredygtighed nemlig også et spørgsmål om holdbarhed.

Skargaarden holder til i Sverige, nærmere bestemt i Gävle som ligger helt ud til Den Botniske Bugt - og trækker man en lige linje mod øst, ender man ganske enkelt i Sibirien. Vejret i Gävle bærer præg af netop denne breddegrad, der blæser kolde vinde, det sner om vinteren, og regner om efteråret, og det er mørkt en stor del af året. Lys og varme er knappe ressourcer, så det lå ikke umiddelbart til højrebenet, at man her skulle blive specialister i udemøbler.

Det er vanskeligt at forestille sig, hvilken værdi blot en enkelt solskinstime har for indbyggerne i dette område, men Skargaardens udemøbler er designet til netop disse dyrebare øjeblikke i den korte svenske sommer. Skargaarden går ikke på kompromis med selv den mindste detalje - de fremstiller udemøbler, som kan modstå det barske klima, med udgangspunkt i, at hvis møblerne kan tåle vejret i Gävle, så kan de tåle hvad som helst!
< 1 2 >
< 1 2 >