• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
TRIMM Copenhagen

TRIMM Copenhagen

Er du på udkig efter lækre og anderledes loungemøbler til terrassen, er TRIMM Copenhagen et godt sted at kigge hen. TRIMM Copenhagen bygger på et kreativt samarbejde mellem Rikke Gjørlund og Tim Nielsen, der begyndte i 2010. Tim har en baggrund som sejlmager, og Rikke er uddannet designer og har flere års erfaring fra modebranchen. Med Tims maritime baggrund og Rikkes blik for godt design, er der en tydelig maritim inspiration i produkterne. Det maritime passer godt til det skandinaviske designudtryk, som Rikke bringer med.

Produkterne har stort fokus på en kombination mellem flot design, innovative idéer og funktionalitet. TRIMM Copenhagen er lig med høj kvalitet, hvilket både kommer til udtryk ved, hvordan møblerne bruges, og også hvordan de ser ud.FUNKTIONEL INNOVATION

Produkterne fra TRIMM Copenhagen egner sig til såvel ude som inde og kan derfor både pynte i havestuen eller ude i det fri på terrassen. De er alle vejrbestandige og holder derfor til al slags vejr. Produkterne er især blevet til, fordi Tim og Rikke elsker udelivet, da det øger deres livskvalitet, og det var derfor vigtigt, at deres designs kunne bruges ude som vel som inde.

Kvaliteten følger med funktionaliteten, og alle produkterne er derfor lavet af materialet Subrella Plus, som er et meget slidstærkt materiale, der oprindeligt bliver brugt til både. Samtidig er produkterne vandtætte og er både modstandsdygtige over for alger og det stærke UV-lys. Det betyder, at de i princippet kan stå ude året rundt.GODT DESIGN

Produkterne har et afslappet udtryk, der indbyder til masser af rolige timer på terrassen. Samtidig er det let at flytte rundt på dem, da komfort, vægt og dermed mobilitet er en vigtig del af designet. Selve designet er enkelt, med rene linjer uden unødvendige detaljer.

I serien finder du både lækre sofamøbler, lænestole og dekorative, multifunktionelle loungemøbler samt udendørs puder og bløde daybeds.