• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Trois Pommes Home

Trois Pommes Home

Så snart solen viser sig, og temperaturen stiger, rykker danskerne udenfor. Vi mødes med familie og venner til spil, grill og hygge, og nogle gange til sent ud på aftenen. For at fuldende de gode stunder kan du her finde vores store udvalg af loungemøbler fra Trois Pommes Home, der indbyder til udendørs hygge. Det unikke for møblerne er, at de kan kombineres og sættes sammen, præcis som du ønsker det, og så der er plads til jer alle på terrassen eller i haven.

Perfekt til den danske sommer

Trois Pommes Home har to loungeserier, nemlig Comfy og Edge. Vores udvalg er bredt, og du kan få forskellige længder, ligesom der er forskellige hjørnemoduler, der kan ende sofaen eller være med til at gøre den endnu større. Sofaerne er bløde og behagelige, og ryglænene er stabile, så du også har mulighed for at stille dem frit.

Møblerne er beklædt med tekstil, der er behandlet med UV-beskyttelse, og så er det samtidig resistent overfor vand og skimmelsvamp. Du kan altså trygt stille møblerne udenfor, uden at skulle bekymre dig for den danske sommerregn. Loungemøblerne er både nydelige og behagelige, og så er de et helt perfekt valg til dig, der nyder at udnytte sommerens varme til at hygge med familie og venner.