• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
KunstIndustrien

KunstIndustrien

KunstIndustrien

Vi har haft stor efterspørgsel på lys og stager fra Kunstindustrien, så vi har lyttet til vore kunder og har indkøbt lys og stager fra det danske firma.
Vi har selv testet dem af hjemme - og det er ikke uden grund de er populære - lysene brænder rigtig godt!


KunstIndustrien er kendetegnet ved håndstøbte lys, hvor kvaliteten er helt i top. KunstIndustriens lys er på både lysmasse, væger og støbeteknik unikke og helt igennem smukke. KunstIndustrien startede som butik i København i 1993, og har siden udviklet sig til en større virksomhed. I dag skaber KunstIndustrien stearinlys og paraffinlys i form af kertelys, kronelys, kalenderlys, stagelys og voksalterlys og desuden også smukke lysestager til både enkeltstager og adventsstager.

KunstIndustrien stearinlys - levende lys gennem mere end 20 år

KunstIndustrien sælger både lys i 100 % stearin og lys der består af andre blandinger. Det der betyder noget er kvaliteten af råvarerne og ikke så meget om lysene er lavet af ren stearin eller ej. Urene råvarer kan give dårlige lys der brænder dårligt eller måske oser. Det kommer du ikke til at opleve med KunstIndustriens lys. Lysene er håndstøbte og giver en smuk og langvarig forbrænding. Til fremstilling af vokslys bruges rene og stabile steariner af kokospalmeolie og paraffin. Det betyder forbrænding uden os og lugt.

KunstIndustrien Kalenderlys - en smuk højtid

KunstIndustriens Kalenderlys er smukke og nordiske kalenderlys med et stilfuldt look. KunstIndustrien laver Kalenderlys i forskellige udgaver; bl.a. med sorte tal og guld/messing look. KunstIndustriens kalenderlys måler Ø: 6 x 40 cm højde eller Ø 5 x 30 cm. og passer til KunstIndustriens stager som er 6 CM I Ø. Kalenderstagerne er med et enkelt og minimalistisk udtryk som passer perfekt sammen med KunstIndustriens Kunstindustriens kalenderlys indeholder RSPO stearin fra kontrollerede plantager for at værne om miljøet. De er også testet og lever op til europæiske standarder for sodning og brand (EN-test).
De har en brændetid på 150 timer (ved Ø 6 cm) og giver masser af hygge, mens vi venter på julen.


KunstIndustrien lysestager - når nordisk stil forenes med minimalisme

KunstIndustriens lysestager er smukke og enkle stager, med minimalisme som udtryk, men med nordisk touch. De er smukke og enkle, men eksklusive at se på. KunstIndustriens lysestager fås i hvid, grå, sort og rød, den røde desuden også som adventsstage. KunstIndustriens lysestager er lavet af pulverlakeret jern. De findes i forskellige størrelser, og KunstIndustriens stearinlys findes i størrelser der passer til stagerne. KunstIndustriens lysestager passer smukt til decembers kalenderlys, men passer også fint til almindelige bloklys igennem resten af året.


< 1 2 >
< 1 2 >