Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 >
< 1 2 >
KunstIndustrien

Vi har haft stor efterspørgsel på lys og stager fra Kunstindustrien, så vi har lyttet til vore kunder, og har indkøbt lys og stager fra det danske firma.
Vi har selv testet dem af hjemme - og det er ikke uden grund de er populære - lysene brænder rigtig godt!


KunstIndustrien er kendetegnet ved håndstøbte lys, hvor kvaliteten er helt i top. KunstIndustriens lys er på både lysmasse, væger og støbeteknik unikke og helt igennem smukke. KunstIndustrien startede som butik i København i 1993, og har siden udviklet sig til en større virksomhed. I dag skaber KunstIndustrien stearinlys og paraffinlys i form af kertelys, kronelys, kalenderlys, stagelys og voksalterlys - og desuden smukke lysestager og adventsstager.

KunstIndustriens stearinlys - levende lys gennem mere end 20 år

KunstIndustrien sælger både lys i 100% stearin og lys der består af andre blandinger. Det der betyder noget er kvaliteten af råvarerne og ikke så meget om lysene er lavet af ren stearin eller ej. Urene råvarer kan give dårlige lys der brænder dårligt eller måske oser. Det kommer du ikke til at opleve med KunstIndustriens lys. Lysene er håndstøbte og giver en smuk og langvarig forbrænding. Til fremstilling af vokslys bruges ren og stabil kokospalmeolie og paraffin. Det betyder forbrænding uden os og lugt.

KunstIndustriens kalenderlys - en smuk højtid

KunstIndustriens kalenderlys er smukke nordiske kalenderlys med et stilfuldt look. KunstIndustrien laver kalenderlys i forskellige udgaver; bl.a.med sorte tal og guld/messing look. KunstIndustriens kalenderlys måler Ø: 6 x 40 cm. højde eller Ø 5 x 30 cm. og passer til KunstIndustriens stager som er 6 cm. I diameter. Kalenderstagerne har et enkelt og minimalistisk udtryk som passer perfekt sammen med KunstIndustriens kalenderlys. Lysene indeholder RSPO stearin fra kontrollerede plantager for at værne om miljøet. De er også testet og lever op til europæiske standarder for sodning og brand (EN-test).
De har en brændetid på 150 timer (ved Ø 6 cm) og giver masser af hygge, mens vi venter på julen.


KunstIndustrien lysestager - når nordisk stil forenes med minimalisme

KunstIndustriens lysestager er smukke og enkle med et nordisk touch, de fås i flere farver og størrelser, og er lavet af pulverlakeret jern. Stagerne passer smukt til decembers kalenderlys, men passer også fint til almindelige bloklys igennem resten af året.