Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >
Broste Copenhagen

BROSTE INTERIØR – MODERNE BOHEME

I sommeren 2012 bød vi Broste Copenhagen velkommen hos KAiKU. Broste blev stiftet i 1955 og omtaler sig selv som ikke bare indretning, men en hel livsstil. De går meget op i at rejse ud i verden for at få inspiration og opdage nye materialer. Deres indtryk tager de med tilbage til København, hvor designteamet arbejder på at skabe den rette nordiske stemning i alle deres produkter samtidig med, at kvaliteten og materialernes oprindelige karakter forbliver intakt.

Dette giver den velkendte Broste Copenhagen signatur, hvor balancen mellem den nordiske designtradition og tidens tendenser finder sammen i en skøn forening. Det endelige resultat bliver en blanding mellem moderne kant og en boheme stil, som passer perfekt ind hos KAiKU.

SMUKKE GLAS, UNIKKE STEL OG STILRENT BESTIK

Med Broste Copenhagens produkter til spisebordet kan du skabe en skøn borddækning, der emmer af hygge og samvær. Deres forskellige stelserier er utrolig smukke og skiller sig ud på forskellige måder.

Er du til en lys og farverig borddækning, så kan vi i høj grad anbefale det populære Broste Copenhagen Nordic Sea stel i smukke nordiske farver, der nuanceres i brændingen. Nordic Sand serien har et lidt mere klassisk udtryk med en rustik struktur og er ideel til en lys og stilren borddækning. Det unikke ved stellene fra Broste Copenhagen er, at de kan mixes og matches. Selvom serierne er forskellige i udtrykket, så passer de altså stadig sammen på smukkeste vis.

Foruden stel er de hos Broste Copenhagen også fuldstændig eminente til at lave glas, der skiller sig ud. Glassene passer både til det stilfulde hvide porcelæn og de rå rustikke Nordic serier. Du finder her på siden både vinglas, champagneglas, vandglas og karafler. Bemærk venligst, at små bobler og afvigelser i både glas og farve kan forekomme. Det mener vi, kun er med til at gøre dem endnu mere charmerende.

Se også de smukke bestik serier i guld, mat eller sort stål. Bestikket er oftest lavet, så det kan vaskes i opvaskemaskinen. Du behøver altså i nogle tilfælde ikke bekymre dig om, at farven skaller af ved vask. Du skal dog være opmærksom på, at jernholdigt og kloreret vand kan give rustpletter på dit bestik. Broste Copenhagen anbefaler derfor, at alt bestik skylles af eller vaskes straks efter brug.