• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

BROSTE INTERIØR – MODERNE BOHEME


I sommeren 2012 bød vi Broste Copenhagen velkommen hosKAiKU. Broste blev stiftet i 1955 og omtaler sig selv som ikke bare indretning,men en hel livsstil. De går meget op i at rejse ud i verden for at fåinspiration og opdage nye materialer. Deres indtryk tager de med tilbage tilKøbenhavn, hvor designteamet arbejder på at skabe den rette nordiske stemning ialle deres produkter samtidig med, at kvaliteten og materialernes oprindeligekarakter forbliver intakt.

Dette giver den velkendte Broste Copenhagen signatur, hvorbalancen mellem den nordiske designtradition og tidens tendenser finder sammeni en skøn forening. Det endelige resultat bliver en blanding mellem modernekant og en boheme stil, som passer perfekt ind hos KAiKU.

SMUKKE GLAS, UNIKKE STEL OG STILRENT BESTIK


Med Broste Copenhagens produkter til spisebordet kan duskabe en skøn borddækning, der emmer af hygge og samvær. Deres forskelligestel-serier er utrolig smukke og skiller sig ud på forskellige måder.

Er du til en lys og farverig borddækning, så kan vi i højgrad anbefale det populære Broste Copenhagen Nordic Sea stel ismukke nordiske farver, der nuanceres i brændingen. Nordic Sandserien har et lidt mere klassisk udtryk med en rustik strukturog er ideel til en lys og stilren borddækning. Ønsker du et mørkere stel, skaldu vælge Nordic Coalserien eller Esrum Serien. Det unikke ved stellet fra Broste Copenhagen er, at det kanmixes og matches. Selvom de tre serier er forskellige i udtrykket, så passer dealtså stadig sammen på smukkeste vis. Med en blanding af de tre stel kan du dermedfå en masse forskellige variationsmuligheder og skabe en fuldstændig unikborddækning.

Foruden deres stel, så er de hos Broste Copenhagen ogsåfuldstændig eminente til at lave nogle glas,der skiller sig ud fra normalen. Glassene passer både til det stilfulde hvide porcelæn og derå rustikke Nordic serier. Du finder her på siden både vinglas, champagneglas,drikkeglas og karafler. Bemærk venligst, at små bobler og afvigelser i bådeglas og farve kan forekomme. Det mener vi, kun er med til at gøre dem endnumere unikke.

Se også desmukke Broste Copenhagen bestikserier i guld, mat eller sort stål. Bestikket er oftest lavet, så det kan vaskes i opvaskemaskinen. Du behøver altså i nogle tilfælde ikke bekymre digom, at farven skaller af ved vask. Du skal dog være opmærksom på, atjernholdigt og kloreret vand kan give rustpletter på dit bestik. BrosteCopenhagen anbefaler derfor, at alt bestik skylles af eller vaskes straks efterbrug.

BROSTE SENGETÆPPER OG TÆPPER I LÆKREMATERIALER


Sengetæpper fra Broste Copenhagen passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Sengetæpperne er lette at håndtere og har samtidig et skønt roligt udtryk, derskaber den helt rigtige stemning i soveværelset.

Du kan medfordel kombinere dit Broste sengetæppe med de flotte og bløde Broste puder. Puderne findes i blå, grå og fawn (rosa), og farvernesnuancer matcher hinanden, så du snildt kan mikse puder og sengetæppe og dervedopnå en mere varieret farvesammensætning. Puderne pynter dermed fint isoveværelset, men de kan også sagtens bruges i stuen eller på børneværelset. Huskat monteringspuder ikke medfølger til pudebetrækkene.

Broste Copenhagens tæpper er skønne og i en virkelig god kvalitet.De har et råt og rustikt udtryk, der passer perfekt ind i et hjem, hvor man ønskerat skabe en boheme-stemning. Broste anbefaler, at man bruger et underlagunder tæpperne. Bomulds- og denimtæpper tåler maskinvask på skåneprogram. Lædertæpperskal renses/støvsuges.

BROSTE COPENHAGEN HOS KAIKU


Broste Copenhagen har hvertår 2 kollektioner, hvor vi håndplukker de bedste elementer, der passer ind ivores KAiKU univers. Flere af disse produkter er blevet til bestsellere i voresbutik. Dette gælder eksempelvis stentøjsserien Nordic Sea, Pelle sengetæpperneog de skønne Broste Copenhagen gulvtæpper.

Er der produkter, som du ikke kan finde, eller har du blotbrug for nærmere vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 3311 1907 eller via info@kaiku.dk. Fandt du blot ikke det, du søgte her på siden, kan du med fordelse nærmere på nogle af vores øvrige bolig- og interiørprodukter fra en langrække kendte brands.

Er du i nærheden af Aarhus, så er du ogsåmere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Langdalsvej 46 iBrabrand. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan kigge nærmere på voresstore udvalg af unikke og uundværlige produkter.

< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >