• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Porcelæn, bestik og smukke glas

Broste Copenhagen faldt vi over på en messe i Stockholm, for de havde nogle skønne gulvtæpper, som vi havde ledt længe efter.
Da vi kiggede lidt nærmere efter, havde de sørme også flotte lys og nogle virkelig skønne porcelænsserier - så i sommeren 2012 bød vi Broste Copenhagen velkommen indenfor hos KAIKU.

Siden har vi udvidet sortimentet med den smukke glasserie Smoke, Tvis bestik i sort og rosenguld og det sorte bestik Hune samt de utrolig populære Pelle-sengetæpper med tilhørende puder.

Broste Copenhagen og traditionerne

Broste Copenhagen blev startet i 1955 og har en lang tradition for at lave spændende interiørprodukter. Broste Copenhagen omtaler sig selv som ikke bare indretning - men en livsstil. Hos Broste Copehagen går man meget op i at rejse ud i verden for at få inspiration og opdage nye materialer. Disse indtryk tager de med tilbage til København. Her arbejder designteamet på at skabe den rette nordiske stemning i alle designelementerne, samtidig med at kvaliteten og materialernes oprindelige karakter bliver intakt. Den endelige udformning giver den velkendte Broste Copenhagen signatur, hvor balancen mellem den nordiske designtradition og tidens tendenser finder sammen i skøn forening. Tilsammen giver det en blanding af moderne kant og boheme stil som passer godt ind hos KAiKU.

Broste Copenhagen har to kollektioner hver år, hvor vi håndplukker de bedste elementer, der passer i vores KAiKU univers. Flere af disse produkter er blevet til bestsellere i vores butik. Fx stentøjsserien Nordic Sea, Pelle sengetæpperne og de skønne Broste Copenhagen gulvtæpper.

Kom direkte videre til vores store sortiment fra Broste.


Smukke nordiske spisestel til favorable priser

Broste Copenhagen har nogle utroligt smukke og prisvenlige stel-serier. Der er ikke noget at sige til, at de er så populære. Stentøjsserien Broste Copenhagen Nordic Sea er dybest set essensen af Broste Copenhagen. Stellet, der tæller tallerkner, skåle, fade, krus og kander er en smuk hyldest til havet. De grå, grønne og blå nuancer changerer smukt sammen med de håndmalede striber, som symboliserer havets bølger. Stellet blev lanceret i 2009 og findes i dag ikke kun i private hjem, men også på gourmetrestauranter rundt om i verden.

I dag er stellet udvidet med en Nordic sand serie og den nye serie Nordic Coal. Nordic sand er inspireret af det sand, der findes langs de nordiske kyster. Udtrykket bliver enkelt, lyst men dog stadig råt og med samme skønne strukturer som Nordic Sea stellet. Nordic Coal har et mørkere og mere dramatisk udtryk og er en interessant kontrast til de tidligere stel. Inspirationen er fundet i naturens kraft og rå klipper. Det er netop kombinationen mellem farvespillet og overfladernes struktur, der skaber den perfekte stemning, som passer så godt ind i et hyggeligt nordisk hjem. De tre forskellige stel har mange dele og kan kombineres på forskellige måder. Du kan også sagtens bruge Broste Copenhagen skålene eller fadene for sig til servering eller måske som et frugtfad sammen med andre stel. Bemærk venligst at farver og nuancer på stellene kan variere pga. fabrikeringsmetode. Alle stel tåler maskinopvask og mikrobølgeovn.

De smukke Nordic stel finder du her.


Feminine sengetæpper med smuk struktur

Sengetæppet Pelle fra Broste Copenhagen er perfekt til den nordiske stil. Vi har sengetæppet i 3 farver gråt, fawn (rosa) og blåt. Sengetæpperne er i 100% bomuld og har en fin vaflet struktur. De er lette at håndtere og har samtidig et skønt roligt udtryk, der skaber den helt rigtige stemning i soveværelset.

Kom direkte hen til sengetæpperne fra Broste Copenhagen.

Pudebetræk der matcher sengetæpperne

Vi har de flotte og utroligt bløde Broste Copenhagen pudebetræk, der passer til Pelle sengetæpperne i vores sortiment. Puderne findes i blå, grå og fawn (rosa). De er 40 cm brede og 60 cm lange. De pynter fint i soveværelset, men kan også sagtens bruges i stuen eller på børneværelset. Farvernes nuancer matcher hinanden, så du kan snildt mikse puder og sengetæppe, så du får en mere varieret farvesammensætning. Husk at monteringspuder ikke medfølger til pelle pudebetrækkene.

Se pudebetrækkene fra Broste Copenhagen her.


Tæpper med råt boheme-look

Broste Copenhagens tæpper er skønne og i en virkelig god kvalitet. De er smukt lavet og har et råt og rustikt udtryk, der passer godt ind i et hjem, hvor man vil skabe en boheme-stemning.
Broste anbefaler, at man bruger et underlag under tæpperne. Bomuld- og denimtæpper tåler maskinvask på skåneprogram. Lædertæpper skal renses/støvsuges.

Find dit Broste Copenhagen tæppe her.
Flot funktionelt bestik der holder til maskinopvask

Se også de smukke Broste Copenhagen bestikserier i guld eller sort stål. Bestikket er lavet så det kan vaskes i opvaskemaskinen. Du behøver altså ikke bekymre dig om at farven skaller af ved vask. Du skal dog være opmærksom på, at jernholdigt og kloreret vand kan give rustpletter på dit bestik. Broste Copenhagen anbefaler derfor at alt bestik skylles af eller vaskes straks efter brug. Syrer fra maden kan nemlig give rustpletter. Det er specielt ketchup, æg, sennep, citron m.v. du skal være opmærksom på.
Gaflerne og skeerne fra Broste Copenhagen er fremstillet af 18/8-krom/nikkelstål. Knivene er fremstillet af 13/0-kromstål med kulstof.

Kan du heller ikke få nok af gedigent kvalitetsbestik? Læs mere her

Vinglas med elegant udtryk

Broste Copenhagens glasserie Smoke er simpelthen så smuk. Glassene har en farve, der langsomt skifter fra grå til klar. Det giver glassene et enkelt og eksklusivt look. Glassene passer både til det stilfulde hvide porcelæn og de rå rustikke Nordic serier. I Smoke serien finder du vinglas, champagneglas, drikkeglas og en karaffel. Bemærk venligst at små bobler og afvigelser i både glas og farve kan forekomme.

Kom direkte hen til Smoke-serien

Omfavn mørket og skab den rette stemning med levende lys

De kolde og mørke dage kalder på levende lys. Lysene skaber hygge og spreder en rolig og afslappende atmosfære i dit hjem. Broste Copenhagen har de mest vidunderlige lys med rustikker former og farver. Stearinlysene er testet af uafhængige instanser for at være så miljøsikre som muligt. I produktionen bruger Broste udelukkende specialvalgte råvarer som fuldstændig raffineret paraffin, high-grade stearin, og rene bomulds væger.


Se vores udvalg af lys fra Broste Copenhagen her.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >