• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

BROSTE INTERIØR – MODERNE BOHEME


I sommeren 2012 bød vi Broste Copenhagen velkommen hos KAiKU. Broste blev stiftet i 1955 og omtaler sig selv som ikke bare indretning, men en hel livsstil. De går meget op i at rejse ud i verden for at få inspiration og opdage nye materialer. Deres indtryk tager de med tilbage til København, hvor designteamet arbejder på at skabe den rette nordiske stemning i alle deres produkter samtidig med, at kvaliteten og materialernes oprindelige karakter forbliver intakt.

Dette giver den velkendte Broste Copenhagen signatur, hvor balancen mellem den nordiske designtradition og tidens tendenser finder sammen i en skøn forening. Det endelige resultat bliver en blanding mellem moderne kant og en boheme stil, som passer perfekt ind hos KAiKU.

SMUKKE GLAS, UNIKKE STEL OG STILRENT BESTIK


Med Broste Copenhagens produkter til spisebordet kan du skabe en skøn borddækning, der emmer af hygge og samvær. Deres forskellige stel-serier er utrolig smukke og skiller sig ud på forskellige måder.

Er du til en lys og farverig borddækning, så kan vi i høj grad anbefale det populære Broste Copenhagen Nordic Sea stel i smukke nordiske farver, der nuanceres i brændingen. Nordic Sand serien har et lidt mere klassisk udtryk med en rustik struktur og er ideel til en lys og stilren borddækning. Ønsker du et mørkere stel, skal du vælge Nordic Coal serien eller Esrum Serien. Det unikke ved stellet fra Broste Copenhagen er, at det kan mixes og matches. Selvom de tre serier er forskellige i udtrykket, så passer de altså stadig sammen på smukkeste vis. Med en blanding af de tre stel kan du dermed få en masse forskellige variationsmuligheder og skabe en fuldstændig unik borddækning.

Foruden deres stel, så er de hos Broste Copenhagen også fuldstændig eminente til at lave nogle glas, der skiller sig ud fra normalen. Glassene passer både til det stilfulde hvide porcelæn og de rå rustikke Nordic serier. Du finder her på siden både vinglas, champagneglas, drikkeglas og karafler. Bemærk venligst, at små bobler og afvigelser i både glas og farve kan forekomme. Det mener vi, kun er med til at gøre dem endnu mere unikke.

Se også de smukke Broste Copenhagen bestikserier i guld, mat eller sort stål. Bestikket er oftest lavet, så det kan vaskes i opvaskemaskinen. Du behøver altså i nogle tilfælde ikke bekymre dig om, at farven skaller af ved vask. Du skal dog være opmærksom på, at jernholdigt og kloreret vand kan give rustpletter på dit bestik. Broste Copenhagen anbefaler derfor, at alt bestik skylles af eller vaskes straks efter brug.

BROSTE SENGETÆPPER OG TÆPPER I LÆKRE MATERIALER


Sengetæpper fra Broste Copenhagen passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Sengetæpperne er lette at håndtere og har samtidig et skønt roligt udtryk, der skaber den helt rigtige stemning i soveværelset.

Du kan med fordel kombinere dit Broste sengetæppe med de flotte og bløde Broste puder. Puderne findes i blå, grå og fawn (rosa), og farvernes nuancer matcher hinanden, så du snildt kan mikse puder og sengetæppe og derved opnå en mere varieret farvesammensætning. Puderne pynter dermed fint i soveværelset, men de kan også sagtens bruges i stuen eller på børneværelset. Husk at monteringspuder ikke medfølger til pudebetrækkene.

Broste Copenhagens tæpper er skønne og i en virkelig god kvalitet. De har et råt og rustikt udtryk, der passer perfekt ind i et hjem, hvor man ønsker at skabe en boheme-stemning. Broste anbefaler, at man bruger et underlag under tæpperne. Bomulds- og denimtæpper tåler maskinvask på skåneprogram. Lædertæpper skal renses/støvsuges.

BROSTE COPENHAGEN HOS KAIKU


Broste Copenhagen har hvert år 2 kollektioner, hvor vi håndplukker de bedste elementer, der passer ind i vores KAiKU univers. Flere af disse produkter er blevet til bestsellere i vores butik. Dette gælder eksempelvis stentøjsserien Nordic Sea, Pelle sengetæpperne og de skønne Broste Copenhagen gulvtæpper.

Er der produkter, som du ikke kan finde, eller har du blot brug for nærmere vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 3311 1907 eller via info@kaiku.dk. Fandt du blot ikke det, du søgte her på siden, kan du med fordel se nærmere på nogle af vores øvrige bolig- og interiørprodukter fra en lang række kendte brands.

Er du i nærheden af Aarhus, så er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Langdalsvej 46 i Brabrand. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan kigge nærmere på vores store udvalg af unikke og uundværlige produkter.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >