• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
Broste, Nordic Sand stellet
Det fine rå stentøj fra Broste er meget populært i en tid,hvor der er fokus på det organiske, i alt hvad vi omgiver os med. Nordickollektionen er essensen af Broste, og er inspireret af den nordiske natur,dens smukke rå udtryk og de behagelige changerende farver, der ændrer sig altefter vejr, vind og ikke mindst årstidens skiftende karakter.


Flere kollektioner fra Broste

Nordic kollektionen er blevet udvidet til nu også at omfatteNordic Coal, der en mørk version og ikke mindst Nordic Sand, der er en lysereudgave af det fine stel. Som navnet antyder, er dette stel, som rummer bådetallerkner i forskellige størrelser, krus og kander, inspireret af sandet vedde nordiske kyster. Farverne er helt sarte, beige og hvide med antydningen afkorn i overfladen.

Alle stellene er håndlavede, så hver enkelte del er heltunik og farverne og overfladen varierer derfor også alt efter brændingen afleret. Broste har lavet de smukkeste glas og bestik-serier, som matcherNordic-serien på fineste vis. Alle Brostes designs kan mixes og matches påkryds og tværs for et personligt og unikt udtryk.

Med Brostes fine stentøj får du både en moderne, men samtidigjordnær og stilfuld borddækning, der passer perfekt til alle anledninger ligefra søndagsbrunch til lørdagsmiddagen.

Serien herunder er Nordic Sand - se også Nordic Coal og Nordic Sea

Sehele vores udvalg fra Broste her.