Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Broste, Nordic Sea stellet

< >
< >
Broste, Nordic Sea stellet
For at gøre det nemmere for vores kunder har vi samlet hele Brostes Nordic Sea serie her.

De flotte blå, grå og grønne farver på stellet varierer lige så meget, som havets farver gør. Variationen i farverne er skabt i forbindelse med brændingen af stellet, som er forskellig hver gang nye stel fremstilles. Ved at samle på serien fra Nordic Sea får du et spændende bord med helt unikke elementer og et særligt farvespil, men med samme flotte design.

Stellet Nordic Sea er vores mest populære og bedst solgte Broste-stel. Stellet er skabt med inspiration fra den nordiske natur - råheden og de skiftende farver. Det passer ind i ethvert hjem med sit enkle udtryk.


Smukke stel fra Broste

Der er en del af vores kunder, som blander delene i de tre Nordic stel - altså Nordic Sea, Nordic Coal og Nordic Sand, for tendensen er, at det frem for at være strømlinet skal være hyggeligt og et mix af elementer. Samlet set er stellet fra Broste dog baseret på det samme flotte og håndlavede nordiske design, der kan blive en del af borddækning i mange, mange år. Der er tale om enkelhed og personlighed i et, og farverne matcher hinanden på smukkeste vis. Vil du se de smukke glas Smoke og Bubble, så klik her – og vil du se bestikket fra Broste - så har vi det også her


Se de øvrige Nordic stel her:

Nordic Sand - klik her
Nordic Coal - klik her