Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Studio Loma

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >
Studio Loma
Designeren Martine Bach Kristensen står bag Studio Lomas skønne smykkekollektioner, som skabes på Frederiksbjerg i Aarhus - og som altså er endnu et spændende lokalt brand tæt på vores butik i Brabrand.

Studio Lomas håndlavede smykker er for en stor del skabt af bæredygtige materialer i en fairtrade produktion, hvor alle der arbejder med smykkematerialerne har fair arbejdsvilkår, og bliver fair aflønnet for deres arbejde.

De unikke smykker er for størstedelen skabt af miljøvenlige materialer hvor op til 50% af metallerne er guld fra gamle smykker eller rester fra guldsmedene, som smeltes om, og genanvendes til at skabe nye smykker. Det betyder at guldet ikke stammer fra den ødelæggende minedrift - i hvert fald er det en fjern slægtning til den udvinding, der i generationer har belastet miljøet.

Ædelstenene i Studio Lomas eksklusive smykker er blandt andet konfliktfrie diamanter, som med sikkerhed stammer fra legitime leverandører, så man ikke risikerer at diamanterne har været med til at finansiere grupper i krigs- og konfliktområder. Alle ædelsten er håndslebne, og hver sten har sit eget unikke udtryk - velkommen til en verden af bæredygtige smykker.