Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >
Ro Collection
EN STÆRK PASSION FOR DESIGN, KUNST OG HÅNDVÆRK

RO er en af personalets absolutte favoritter. Skal vi give hinanden gaver...vælger vi oftest blandt RO's smukke univers.
Som designvirksomhed skal RO Collection forstås som en kontrast til det flygtige i tiden, det hurtige og overfladiske, det let forgængelige.

RO Collection's ambition er at skabe nye designs af høj kvalitet med materialer og fortællinger, der kun bliver smukkere med årene. I den passionligger nøglen til en reel bæredygtighed - for hvem kan kassere ting, der har betydning, og som er fremstillet i kvaliteter, der kan holde i100 år?

RO Collection er en stemning. En følelse. En tilstand af nærvær og kvalitet.
Et sted, hvor kunstens abstrakte og intuitive formsprog fusionerer med et designs funktionelle fornuft.
RO Collection er modet til at sætte barren højt og til at omsætte fabulerende følelser i design, der skaber værdi i hverdagen.
Objekter der har et funktionelt sigte, men samtidig appellerer til vores æstetiske sans og integrerer det langtidsholdbare perspektiv. Objekter, der er rundet af kontraster og spændingsfeltet imellem dem.
RO Collection tror på kvalitet og på en bæredygtig fortælling om formgivning, stoflighed og materialer, der kun bliver smukkere med årene