• Fristen for levering inden jul er 20. december kl. 15
  • Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
MUUBS

MUUBS

Hos KAiKU har vi håndplukket et stort udvalg af Muubs-produkter, som vi synes passer ind i den moderne, skandinaviske indretning. Disse produkter er både flotte og funktionelle, og du kan være sikker på, at der er et produkt til netop dig og din smag. Hos KAiKU har vi nemlig et utroligt bredt udvalg af Muubs-produkter, og vores sortiment spænder med lige fra lamper, spejle og tapasbræt til krukker, julepynt og spil til de mindste i flokken.


Er du på jagt efter et nyt, moderne indspark til indretningen i dit hjem, så kan du til hver en tid tage et kig på udvalget her hos KAiKU. Foruden Muubs finder du også alverdens andre spændende danske brands.


Rustikke produkter med et naturligt look


Muubs er Bent og Dorte Povlsens hjertebarn. Muubs’ produkter har alle et råt og unikt urbant look, der passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske. Med stor fokus på håndværk og naturen har Muubs skabt unikke produkter, som udtrykker autenticitet og ærlighed.


Muubs er en møbel- og interiørvirksomhed, som har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer. Muubs udtrykker på flotteste vis naturens kræfter og dens smukke, intense råhed.