• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
MicMic

MicMic

Historien om at gøre en forskel


Vi mødte skønne Michala, som er ejeren og designeren bag MicMic på Formland, og forelskede os straks ikke blot i hendes smukke lædertasker men også i hendes fantastiske historie.

Michala er født i Aalborg, vokset op i Cambodia, og er nu bosat i en lille lejlighed på Amager, hvor mange af hendes designs skabes - altså når kreativiteten ikke lige udfoldes fra et nusset hotelværelse i Cambodia eller Sri Lanka. En ting er sikkert, Michala befinder sig både fysisk og mentalt virkelig langt væk fra catwalken, high-end butikkerne og smarte modemagasiner.

Michalas hjertesag er at tage aktiv del i de forandringer, hun ønsker skal ske i verden, og hun påtager sig ansvar overfor vores mindre priviligerede medmennesker, så der kan etableres flere og bedre arbejdspladser i sårbare områder, og derved skabes en stabil indkomst for flere udsatte mennesker. Igennem opvæksten har hun nemlig lært hvilke konsekvenser det har, når man ikke får mulighed for at uddanne sig, når man er underkastet fordi man er kvinde, og når man bliver udelukket fra arbejdsmarkedet, blot fordi man tilhører en forkert kaste.

Med al denne viden i bagagen har Michala grundlagt sin virksomhed, hvor bæredygtige produkter skabes i nært samarbejde med ansvarlige leverandører, certificerede fabrikker og kvindeligt ejede workshops som ansætter udsatte pesoner, der herigennem får mulighed for at forsørge sig selv, og leve et anstændigt liv.