• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Kodanska

Kodanska

Designer Marie Graff står bag det danske brand Kodanska, som betyder Københavnsgade på tjekkisk. Navnet Kodanska stammer fra navnet på den gade, hvor Marie Graff i en årrække boede med sin familie. Det var en ganske særlig tid, idet det var netop i Prag, at designeren fik idéen til at starte sin virksomhed, der i dag er en anerkendt interiørvirksomhed med fokus på kvalitet og æstetik. Med Kodanska har Marie Graff forsøgt at kombinere det farverige Prag med den simple, nordiske stil, som vi kender herhjemme fra.


Hos KAiKU er vi faldet pladask for Kodanska, og du finder derfor selvfølgelig et bredt udvalg af de flotte designs fra Kodanska her hos os. Vores sortiment byder på en lang række af Kodanskas smukke kreationer – fra hånddrejet keramik til mundblæst glas. Da alle produkter er håndlavede, har de hver især små, individuelle forskelle, der gør hvert enkelt produkt unikt og skaber en ganske særlig charme, når du dækker bord med design fra Kodanska.


Få farve ind i hjemmet med Kodanska

Kodanska gør det enkelt at bringe lidt ekstra farve ind i hjemmet og at sætte kulør på din boligindretning. De smukke farver giver liv til det samlede udtryk, og Kodanska giver mange muligheder til dig, hvad enten du foretrækker masser af farver, eller du måske er mere til det diskrete. Du kan nemt supplere din enkle og minimalistiske indretning med enkelte farverige designs, uden at det bliver for meget. De smukke vaser, glas og kander kan skabe rammerne for en sjov, spændende og frisk borddækning, som dine gæster med garanti vil komplimentere og huske, når I atter skilles efter et par gode timer i formidabelt selskab.


Danish Summer fra Kodanska

Serien Danish Summer fra Kodanska består af flotte kander og glas med den ikoniske struktur, som Kodanska er kendt og elsket for. Alle produkterne er mundblæst af Bøhmisk glas af allerhøjeste kvalitet. Du kan få både kander og glas i et væld af forskellige farver, som kan kombineres, lige som du ønsker. Din kande kan med fordel bruges som vase, og glassene kan indeholde kolde og varme drikke, så du kan bruge dem til servering så ofte som muligt. Find både Danish Summer og andre serier fra Kodanska her hos KAiKU, og bestil dine favoritter i dag.