• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Kodanska

Kodanska

Marie Graff står bag det danske brand Kodanska, som betyder Københavnsgade på tjekkisk. Navnet stammer fra den gade i Prag, hvor Marie i en årrække boede med sin familie.


Idéen til Kodanska opstod i Prag, hvor Marie blev nysgerrig på at kombinere det farverige Prag med den simple nordiske stil. Ud fra det opstod virksomheden, som i dag er en anerkendt boligvirksomhed med fokus på kvalitet og æstetik.


Hos Kaiku kan du finde et bredt udvalg af de flotte designs fra Kodanska. Vores sortiment består af de smukke kreationer af hånddrejet keramik og mundblæst glas, som alle er unikke og varierer hver og en.


Få farve i hjemmet med Kodanska

Kodanska giver dig den perfekte mulighed for at tilføje farve og liv til hjemmet – både for dig der elsker farver, og for dig der måske er mere til det diskrete. Du kan nemt supplere din enkelte og minimalistiske indretning med enkelte farverige designs, uden at det bliver for meget. De smukke vaser, glas og kander kan skabe rammerne for en sjov, spændende og frisk borddækning, som dine gæster med garanti vil huske.


Serien Danish Summer består af de flotte kander og glas med den ikoniske struktur. Alle produkterne er mundblæst af Bøhmisk glas af allerhøjeste kvalitet. Du kan få både kander og glas i et væld af forskellige farver, som kan kombineres, lige som du ønsker. Kanden kan med fordel bruges som vase, og glassene kan både indeholde kolde drikke og kaffe, så du kan bruge dem til servering så ofte som muligt.