Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
Kodanska
Designer Marie Graff står bag detdanske brand Kodanska, som betyder Københavnsgade på tjekkisk. Navnet Kodanskastammer fra navnet på den gade, hvor Marie Graff i en årrække boede med sinfamilie. Det var en ganske særlig tid, idet det var netop i Prag, at designerenfik idéen til at starte sin virksomhed, der i dag er en anerkendtinteriørvirksomhed med fokus på kvalitet og æstetik. Med Kodanska har MarieGraff forsøgt at kombinere det farverige Prag med den simple, nordiske stil,som vi kender herhjemme fra.


Hos KAiKU er vi faldet pladaskfor Kodanska, og du finder derfor selvfølgelig et bredt udvalg af de flottedesigns fra Kodanska her hos os. Vores sortiment byder på en lang række afKodanskas smukke kreationer – fra hånddrejet keramik til mundblæst glas. Daalle produkter er håndlavede, har de hver især små, individuelle forskelle, dergør hvert enkelt produkt unikt og skaber en ganske særlig charme, når du dækkerbord med design fra Kodanska.


Få farve ind i hjemmet med Kodanska

Kodanska gør det enkelt at bringelidt ekstra farve ind i hjemmet og at sætte kulør på din boligindretning. Desmukke farver giver liv til det samlede udtryk, og Kodanska giver mangemuligheder til dig, hvad enten du foretrækker masser af farver, eller du måskeer mere til det diskrete. Du kan nemt supplere din enkle og minimalistiskeindretning med enkelte farverige designs, uden at det bliver for meget. Desmukke vaser, glas og kander kan skabe rammerne for en sjov, spændende og friskborddækning, som dine gæster med garanti vil komplimentere og huske, når Iatter skilles efter et par gode timer i formidabelt selskab.
Danish Summer fra Kodanska

Serien Danish Summer fra Kodanskabestår af flotte kander og glas med den ikoniske struktur, som Kodanska erkendt og elsket for. Alle produkterne er mundblæst af Bøhmisk glas afallerhøjeste kvalitet. Du kan få både kander og glas i et væld af forskelligefarver, som kan kombineres, lige som du ønsker. Din kande kan med fordel brugessom vase, og glassene kan indeholde kolde og varme drikke, så du kan bruge demtil servering så ofte som muligt. Find både Danish Summer og andre serier fraKodanska her hos KAiKU, og bestil dine favoritter i dag.