Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
House Doctor

I KAiKU holder vi meget af House Doctor - et dansk designbrand, som er personlig og dejlig uformel. House Doctor følger tidens trends og designer unikt boligtilbehør til den moderne bolig. Uanset om du leder efter dekoration eller møbler til dit hjem, så skaber House Doctor altid en personlig stil i indretningen.

Vi er derfor meget glade for at være House Doctor forhandler, da du altid kan finde boliginteriør af høj kvalitet i stilfulde designs til enhver boligindretning. House Doctor's designs gør det ligeledes nemt at matche din egen personlige stil, og det er derfor oplagt at spørge "House Doctor'en" til råds, når dit hjem trænger til en vitaminindsprøjtning.

Vi fører en betragtelig del af House Doctors designs blandt andet House Doctor Lamper, - det populære Rustic-stel, hylder og hyldeknægte, spejle, lysestager, urtepotter og de efterhånden ikoniske vasketøjsposer. Vi forsøger ihærdigt at have varerne på lager hele tiden - men desværre bliver de altid hurtigt udsolgt.


SMUKT BOLIGTILBEHØR FREMMER LIVSGLÆDEN

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast. Bag virksomheden står de tre kreative søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De har alle en stor passion for design og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden.

House Doctor tilbyder derfor smukt design, møbler og boligtilbehør til de stilbevidste og boliginteresserede med sans for detaljen. Vi har i KAiKU udvalgt de styles fra House Doctor, der rammer vores nordiske DNA. Vi er vilde med at det er designs, der giver et stærkt mix af kontraster med et rent og grafisk stramt udtryk, der tilfører hjemmet personlighed.
House Doctor Group består desuden af de populære mærker NicolasVahé, Meraki og Monograph.


HOUSE DOCTOR LAMPER - LAD DESIGNLAMPER GIVE DEN RETTE STEMNING I DIT HJEM

Dit valg af lamper er altafgørende for stemningen i dit hjem. Lyset fra lamperne skal både give lys til arbejde, men også i høj grad skabe hygge og ro i dit hjem. For at skabe den rette stemning er det vigtigt,at lyset kommer fra flere forskellige lyskilder. Når du indretter dit hjem, er det derfor væsentligt, at du er bevidst om, hvad din lampe skal bruges til, hvad enten det er i læsehjørnet, stuen eller ved skrivebordet.

Med en House Doctor lampe kan du skabe en behagelig belysning og den helt rette stemning. Hos KAiKU finder du et bredt udvalg af enkle og klassiske lamper og de mere modige og moderne designerlamper. Vælg blandt væglamper, bordlamper, loftslamper og lyskæder fra House Doctor.


LYSKÆDER FRA HOUSE DOCTOR

House Doctor designer og fremstiller også kvalitetslyskæder, der er gode til at skabe den rette hyggeeffekt. Vi har valgt de bedste til dig. Lyskæderne findes i mange forskellige størrelser fra helt små pærer til de store LED-pærer, der kan bruges både inde og ude. Perfekt til sommerfesten i haven, som hyggelys på børneværelset eller til de sene aftener på terrassen.


HOUSE DOCTORs PORCELÆN RUSTIC - ET POPULÆRT VALG

Den flotte Rustic porcelæn fra House Doctor er en helt unik og utrolig populær porcelænsserie. Porcelænet er en bestseller og vores lager bliver tømt ligeså hurtigt, som vi kan nå at fylde det op.

Rustic porcelæn fra er lavet med et helt enestående stentøjsudseende. Hvert del har små variationer, og det er netop det, der giver Rustic porcelænet det særpræg, som folk er så vilde med. Porcelænsserien findes i flere varianter heriblandt tallerkener herunder middagstallerkener og kagetallerkener samt krus, opbevaringskrukker og skåle i flere størrelser.


TIL OPBEVARING ELLER PYNT - DET GÅR ALDRIG GALT MED EN KURV FRA HOUSE DOCTOR

House Doctor har et bredt udvalg af fine opbevaringsmuligheder. Her finder du kurve i bambus, træ, flet, metal eller stof. Vælg en kurv i jern til et råt look i køkkenet og opbevar dine olier i kurven. Brug en fletkurv til frugt eller som brødkurv eller vælg en trækurv, hvis du ønsker et mere jordnært udtryk og fyld den med nyplukket frugt og grøntsager fra haven.

De fine stofkurve fra House Doctor har et utal af anvendelsesmuligheder. Brug de små kurve på badeværelset til vaskeklude. De store kurve er perfekte på børneværelset til opbevaring af bamser og legetøj.


HÅNDPLUKKEDE MØBLER I SKANDINAVISK STIL

Hos KAiKU udvælger vi altid personligt de bedste møbler fra House Doctor. Vi går udelukkende efter designs, der er tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et smalt sortiment af de skarpeste designs, der er håndplukket ud fra det, vi gerne selv vil indrette med. I vores møbelsortiment fra House Doctor finder du således spiseborde, reoler, daybed, stole, skamler, sofaborde og rullevogne.


HOUSE DOCTOR JULEPYNT – ELEGANT JULEPYNT TIL BOLIGEN

Vi har personligt kigget hele HouseDoctor's kollektion ad julepynt igennem og kun udvalgt det allerbedste. Hos KAiKU fører vi derfor julepynt, der matcher vores kærlighed til den skandinaviske designstil. Her på siden kan du finde julepynt, der er enkelt i sit udtryk og baseret på afdæmpede farver.
En af bestsellerne fra House Doctor er deres julestjerner, som findes i flere forskellige størrelser. Vælg 3 forskellige størrelser i sort, grå og hvid og så har du et super enkelt og stilfuldt stileben til ophæng i et vindue. Pynt op til jul med dekorativ julepynt og lad dit hjem blive fyldt med julehygge.

Har du spørgsmål til vores House Doctor produktudvalg eller øvrige sortiment, kan du sende en mail til [email protected], hvor vores dygtige kundeservicemedarbejdere er klar til at hjælpe dig med din forespørgsel.