• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Broste, Nordic Sand stellet

Broste, Nordic Sand stellet

Det fine rå stentøj fra Broste er meget populært i en tid, hvor der er fokus på det organiske, i alt hvad vi omgiver os med. Nordic kollektionen er essensen af Broste, og er inspireret af den nordiske natur, dens smukke rå udtryk og de behagelige changerende farver, der ændrer sig alt efter vejr, vind og ikke mindst årstidens skiftende karakter.


Flere kollektioner fra Broste

Nordic kollektionen er blevet udvidet til nu også at omfatte Nordic Coal, der en mørk version og ikke mindst Nordic Sand, der er en lysere udgave af det fine stel. Som navnet antyder, er dette stel, som rummer både tallerkner i forskellige størrelser, krus og kander, inspireret af sandet ved de nordiske kyster. Farverne er helt sarte, beige og hvide med antydningen af korn i overfladen.

Alle stellene er håndlavede, så hver enkelte del er helt unik og farverne og overfladen varierer derfor også alt efter brændingen af leret. Broste har lavet de smukkeste glas og bestik-serier, som matcher Nordic-serien på fineste vis. Alle Brostes designs kan mixes og matches på kryds og tværs for et personligt og unikt udtryk.

Med Brostes fine stentøj får du både en moderne, men samtidig jordnær og stilfuld borddækning, der passer perfekt til alle anledninger lige fra søndagsbrunch til lørdagsmiddagen.

Serien herunder er Nordic Sand - se også Nordic Coal og Nordic Sea

Se hele vores udvalg fra Broste her.