• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Ferm Living Glas & kopper

Ferm Living Glas & kopper

De fine, forskellige udgaver af glas og kopper fra Ferm Living er perfekte til det moderne spisebord. De forskellige designs er både enkle og klassiske med fine detaljer og et tidløst design.
Glasserien Ripple fås i et utal af varianter lige fra de små eller store vandglas til flotte vinglas, festlige champagneglas, drinksglas og karafler af forskellig art. Serien kommer i både røgfarvet og klart glas, og alle er mundblæste med de karakteristiske lodrette riller, som lader lyset funkle i overfladen. Det særlige ved vandglassene er de forskellige højder på rillerne, hvilket giver et helt unikt udtryk, der er med til at tilføre personlighed.

Smukke og praktiske glas og kopper

Drik dine varme drikke af Ferm Livings flotte kopper. Vælg en klassisk keramisk variant i en flot cremefarve med en flot glasur. Eller hvad med en anderledes udgave til de varme drikke i klart eller røgfarvet glas med en stor, praktisk hank. Du kan også vælge en japansk inspireret kop i forskellige farver af gennemfarvet ler uden hank.
Ferm Livings produkter er lige så praktiske, som de er flotte. Designet er brugbart med fokus på funktionaliteten og kan sagtens holde til en tur i opvaskemaskinen efter brug.