Peeling PHA maske 03, Deep

Karmameju

På lager
På fjernlager - længere leveringstid.
DKK 399,00
 • Beskrivelse
  Peeling PHA maske 03, Deep fra Karmameju

  Effektiv og skånsom mælkesyremaske til alle hudtyper. Masken er cellefornyende, den reducerer fine linjer, og forebygger tidlige ældningstegn. Mælkesyren PHA er en ny og mere skånsom version af AHA - PHA kan bruges af alle hudtyper også den sensitive hud.

  Lactobionsyre (PHA) giver en effektiv, dyb peeling, som øger cellefornyelsen, mens huden skånsomt eksfolieres. Denne proces giver huden et blødere og glattere udseende, og ved regelmæssig brug vil man opnå en klar og jævn hudtone, minimerede porer og en styrket ensartet hudoverflade. Når du bruger denne maske, kan du opleve en let prikken i huden, dette er normalt og blot et tegn på at syrerne arbejder på huden.

  Deep har en frisk duft som kommer fra en kombination af evighedsblomst, mandarin, cedertræ, geraniumrose, citron og lavendel.

  Krukken indeholder 65 ml.
 • Leveringsinformation
  To leveringsmuligheder:


  1. Pakker til pakkeboks - valgfrit udleveringssted
  Vi leverer dit køb (dog ikke møbler) med Post Nord og du kan selv vælge udleveringssted.
  Det er gratis at få leveret til pakkeboks- udleveringssted, når du køber for over 499,- kr. Du får en besked pr. mail/SMS fra Post Nord, når pakken er klar til afhentning. Hvis du bruger døgnboks skal du vælge "pakkeboks".

  2. Pakker hjem til døren
  Vi leverer pakken til din dør med PostNord. Udlevering hjemme forudsætter, at der er nogen hjemme - eller at du har flex-leveringsaftale med Post Nord. Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil Post Nord lægge en besked i din postkasse, om hvor pakken kan afhentes. Vi leverer gratis til døren, når du køber for over 799,-

 • Butik / Afhent selv
  Afhent selv i Kaikus butik v. Aarhus:
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butik på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand (Aarhus V).
  Du kan dog først hente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at din vare er pakket og klar. Vi sender en mail/SMS når den er klar til afhentning.

  Vil du hellere se og røre dine varer inden du beslutter dig, er du også meget velkommen i vores store og inspirerende butik - fyldt med lækre designvarer.
  Vi har åbent hverdage 11-17, lørdage 11-16. Vi tager diverse betalingskort samt Mobilepay.

  Om butikken:
  Vi åbnede butikken i 2014, i et rustikt, fantastisk nedlagt smedeværksted i Brabrand lige uden for Aarhus. Her sælger vi stort set alle varer du ser på webshoppen. De eneste undtagelser, kan være visse møbler. Har du lyst til at kigge forbi eller har du spørgsmål, er alle vores kontaktinfo at finde her:

  Kaiku
  Langdalsvej 46, 8220 Brabrand
  Tlf. 33111907
  Mail: info@kaiku.d
  k

 • Fragtpriser
  Pakker til pakkeshop/udleveringssted/døgnboks: kun 19 kr.
  Gratis levering v. køb over 349 kr.

  Pakker med levering til døren kun 49 kr.
  Gratis fragt v. hjemmelev. v. køb over 799,-

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vore pakker på 97%
  Dog leveres vore møbler som oftest af fragtfirma - levering ved kantsten

Andre købte også