Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >
Karmameju
Plej, stimulér og pas på din hud med de aromaterapeutiske hudplejeprodukter fra Karmameju. Her får du produkter af fineste kvalitet, der er baseret på ingredienser fra naturen. Foruden et hav af plejende og effektive hudplejeprodukter er mærket også kendt for at have et bredt sortiment af badekåber til både voksne og børn.

Hos KAiKU elsker vi at have vores kunder i fokus, og derfor har vi selvfølgelig sørget for, at du som kunde får det største udvalg af de lækre plejeprodukter, rejseartikler, tæpper, spa-accessories og andre spændende varer fra Karmameju. Som en ekstra bonus til jer kan vi løfte sløret for, at nogle af spaprodukterne fra mærket har været indstillet til forskellige priser, hvor flere af de priser er blevet vundet. Her er det blevet til en Danish Beauty Award til Calm Balm-serien, der med sine mange udgaver kan opfylde ethvert behov for lækker hudpleje. I KAiKU fører vi hele Karmameju's kollektion. Det har vi gjort siden 2008, så vi må siges at være erfarne og trofaste fans af de lækre produkter.

LÆR KARMAMEJU BEDRE AT KENDE

Det unikke navn Karmameju kommer fra Karma, Mette og Julie, hvor karma dækker over selve begrebet, og hvor Mette og Julie begge var medstiftere af mærket. Brandet ejes nu af den tidligere danske fotomodel Mette Skjærbæk, der gennem hele sit liv har værdsat naturlige plejeprodukter, der er resultatorienterede.

KARMAMEJU HAR FOKUS PÅ NATURLIGE INGREDIENSER

I produkterne fra Karmameju er der fokus på, at hudpleje ikke må have negative bivirkninger for dig og din krop. Derfor er ingredienser som parabener, mineralsk olie, petrolatum, silikone, PEGs, duftstoffer etc. ikke en del af de produkter, der bliver solgt i sortimentet fra Karmameju. Derimod er det eksklusive og naturlige ingredienser og dufte, der bliver vægtet højt, når der blandt andet skal udvikles nye cremer, olier m.m. Her ønskes der, at produkterne skal være rene, naturlige og effektive, og at de så vidt muligt skal være økologiske. Derfor er du også garanteret gode midler til rensning og pleje af kroppen og ansigtet.