• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Karmameju

Karmameju

I KAiKU fører vi hele Karmameju's kollektion. Det har vi gjort siden 2008, så vi må siges at være erfarne og trofaste fans af de lækre produkter.

Karmameju ejes af danske Mette Skjærbæk, der efter et årti i modelbranchen med arbejdsplads og bopæl i metropoler grundlagde firmaet Karmameju i København.
Udgangspunktet var at bringe lounge-møbler til Danmark, men over tid er kollektionerne blevet langt bredere, og fokus er nu kvalitetsprodukter til alt det gode til livet derhjemme.
Loungemøblerne er nu gledet i baggrunden - de er solgt til Skagerak, hvor de kan købes nu.

Karmamejus spa-serie er det firmaet og ejeren Mette lever og ånder for. Og også alle ansatte i KAiKU elsker produkterne - for deres renhed, virkning og terapeutiske duft.
Nogle af spa produkterne er indstillet til priser - og nogle har vundet. F.eks. vandt calm balm en Beautyaward for nogle år siden - og såvel tørbørsten og den nye ansigtsbørste har fået flotte prisindstillinger.
Se tørbørsterne her - og se CalmBalm her.

Hos os i KAiKU som er et boligunivers er det Karmamejus bløde og vanedannende loungewear som kunderne kommer langvejs fra for at købe.
Især er Karmameju kendt for deres badekåber - se her men for nogle af vore kunder er det Karmameju heldragten, der er favoritten.