• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Karmameju

Karmameju


Plej, stimulér og pas på din hud med de aromaterapeutiske hudplejeprodukter fra mærket Karmameju. Her får du produkter af fineste kvalitet, der er baseret på ingredienser fra naturen. Foruden et hav af plejende og effektive hudplejeprodukter er mærket også kendt for at have et bredt sortiment af blandt andet badekåber og homewear til både voksne og børn.

Hos KAiKU elsker vi at have jer i fokus, og derfor har vi selvfølgelig sørget for, at du som kunde får det største udvalg af de lækre plejeprodukter, rejseartikler, tæpper, spa-accessories og andre spændende varer fra Karmameju. Som en ekstra bonus til jer kan vi løfte sløret for, at nogle af spaprodukterne fra mærket har været indstillet til forskellige priser, hvor flere af de priser er blevet vundet. Her er det blevet til en Danish Beauty Award til Calm Balm-serien, der med sine mange udgaver kan opfylde ethvert behov for lækker hudpleje. I KAiKU fører vi hele Karmameju's kollektion. Det har vi gjort siden 2008, så vi må siges at være erfarne og trofaste fans af de lækre produkter.

LÆR KARMAMEJU BEDRE AT KENDE


Det unikke navn Karmameju kommer fra Karma, Mette og Julie, hvor karma dækker over selve begrebet, og hvor Mette og Julie begge var medstiftere af mærket. Brandet ejes nu af den tidligere danske fotomodel Mette Skjærbæk, som gennem hele sit liv har værdsat naturlige plejeprodukter, der er resultatorienterede.

Hos KAiKU har vi siden 2008 ført kollektion efter kollektion fra Karmameju, så man kan roligt sige, at vi er fan af dette anerkendte og lækre mærke, der overrasker gang på gang. Specielt spa-serien er, hvad Skjærbæk og firmaet ånder og lever for grundet produkternes renhed, virkning og terapeutiske duft.

KARMAMEJU HAR FOKUS PÅ NATURLIGE INGREDIENSER


I produkterne fra Karmameju er der fokus på, at hudpleje ikke må have negative bivirkninger for dig og din krop. Derfor er ingredienser som parabener, mineralsk olie, petrolatum, silikone, PEGs, duftstoffer etc. ikke en del af de produkter, der bliver solgt i sortimentet fra Karmameju. Derimod er det eksklusive og naturlige ingredienser og dufte, der bliver vægtet højt, når der blandt andet skal udvikles nye cremer, olier m.m. Her ønskes der, at produkterne skal være rene, naturlige og effektive, og at de så vidt som muligt skal være økologiske, hvor det er muligt. Derfor er du også garanteret gode midler til rensning og plejning af kroppen og ansigtet.

Ikke nok med at vi har et hav af anerkendte og gode kollektioner fra Karmameju, så har vi også et stort udvalg af andre mærker, der hver har sine unikke produkter at kunne tilbyde. Her kan du også finde et stort udvalg af alt fra sæber og renseprodutker til spa accessories og badekåber, der går godt i spænd med de lækre produkter fra Karmameju. Udforsk vores store sortiment - du vil uden tvivl finde noget, du ikke kan undvære.

HOS KAiKU BESVARER VI GERNE DINE SPØRGSMÅL


Hos KAiKU elsker vi Karmameju-mærket, men vi elsker ligeledes også, at kunne hjælpe jer, hvis I måtte sidde inde med spørgsmål til vores produkter. Undrer du dig derfor over noget angående vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 3311 1907 eller via info@kaiku.dk.

Er du i nærheden af Aarhus, er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Langdalsvej 46 i Brabrand. Her kan vi få os en personlig snak, og du kan kigge nærmere på vores store udvalg af unikke og uundværlige produkter.

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >