Haze Vægskab

ferm LIVING

På lager
På fjernlager - længere leveringstid.
DKK 2.399,00
 • Beskrivelse
  Haze Vægskab fra Ferm

  OBS - denne vare sendes ikke, men kan bestilles her, og hentes i butikken i Brabrand.

  Råt og virkelig stilfuldt vægskab i pulverlakeret stål med låge i armeret glas og to pulverlakerede metalhylder. Skabet vil tilføre dit badeværelse et lækkert rustikt udtryk, og vil være den perfekte opbevaring til dine cremer, sæber og parfumer, og i køkkenet kan det praktiske skab rumme en samling af dine yndlingsglas og kopper.

  Vægskabet opsættes på et vægbeslag, og der medfølger 3 metalskruer tilpasset murstens- eller betonvægge og 3 matchende rawlplugs.
  Vægbeslaget gør skabet vendbart, så du selv kan vælge om skabslågen skal være venstre- eller højrevendt. Opsætningsguide medfølger.

  Mål: H: 60 x B: 35 x D: 15 cm.

  Haze er designet i samarbejde med Says Who.
 • Leveringsinformation
  To leveringsmuligheder:


  1. Pakker til pakkeboks - valgfrit udleveringssted
  Vi leverer dit køb (dog ikke møbler) med Post Nord og du kan selv vælge udleveringssted.
  Det er gratis at få leveret til pakkeboks- udleveringssted, når du køber for over 499,- kr. Du får en besked pr. mail/SMS fra Post Nord, når pakken er klar til afhentning. Hvis du bruger døgnboks skal du vælge "pakkeboks".

  2. Pakker hjem til døren
  Vi leverer pakken til din dør med PostNord. Udlevering hjemme forudsætter, at der er nogen hjemme - eller at du har flex-leveringsaftale med Post Nord. Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil Post Nord lægge en besked i din postkasse, om hvor pakken kan afhentes. Vi leverer gratis til døren, når du køber for over 799,-

 • Butik / Afhent selv
  Afhent selv i Kaikus butik v. Aarhus:
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butik på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand (Aarhus V).
  Du kan dog først hente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at din vare er pakket og klar. Vi sender en mail/SMS når den er klar til afhentning.

  Vil du hellere se og røre dine varer inden du beslutter dig, er du også meget velkommen i vores store og inspirerende butik - fyldt med lækre designvarer.
  Vi har åbent hverdage 11-17, lørdage 11-16. Vi tager diverse betalingskort samt Mobilepay.

  Om butikken:
  Vi åbnede butikken i 2014, i et rustikt, fantastisk nedlagt smedeværksted i Brabrand lige uden for Aarhus. Her sælger vi stort set alle varer du ser på webshoppen. De eneste undtagelser, kan være visse møbler. Har du lyst til at kigge forbi eller har du spørgsmål, er alle vores kontaktinfo at finde her:

  Kaiku
  Langdalsvej 46, 8220 Brabrand
  Tlf. 33111907
  Mail: info@kaiku.d
  k

 • Fragtpriser
  Pakker til pakkeshop/udleveringssted/døgnboks: kun 19 kr.
  Gratis levering v. køb over 349 kr.

  Pakker med levering til døren kun 49 kr.
  Gratis fragt v. hjemmelev. v. køb over 799,-

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vore pakker på 97%
  Dog leveres vore møbler som oftest af fragtfirma - levering ved kantsten

Andre købte også