Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
WOODS COPENHAGEN
LESS IS MORE...

Woods Copenhagen er et nyt dansk hudplejemærke med en
minimalistisk tilgang til skønhed, stiftet af Martin Lyne - en af ejerne bag modelbureauet Le Management - som efter mange års arbejde med modeller forstår vigtigheden af sund og smuk hud, og derfor har skabt et univers af produkter med enkle men super effektive ingredienser fra den rå nordiske natur.

Woods Copenhagen tager afsæt i en række stærke, etiske værdier og med et kompromisløst mål om at levere den reneste, mest effektive og bedst mulige hudpleje med virkningsfulde, naturlige og rene ingredienser serveret i bæredygtig og virkelig lækker emballage.


RENS, PEEL OG FUGT - ENKELT OG LIGETIL!
Det kan ofte være svært at navigere rundt i de mange pleje- og skønhedsprodukter på markedet, men her har Woods Copenhagen skåret ind til benet, fordi den grundlæggende rutine i virkeligheden bare handler om at rense, peele og fugte huden. Så du kan begynde i det små med det mest basale, nemlig en Daily Foaming Cleanser, Daily Hydra Cream eller 24-Hour Hydra Gel og en af de effektive ansigtsmasker - vi er ganske sikre på, at du meget snart vil få lyst til at tilføje flere andre af de lækre produkter til dit skønhedsritual.

Produkterne fra Woods Copenhagen er virkelig nemme at overskue, og en ekstra bonus er, at de
er skabt til både kvinder og mænd, og rammer alt fra uren- til moden hud, så flere af produkterne kan deles både med manden og familiens teenagebørn.


NATURLIGE INGREDIENSER OG BÆREDYGTIGE EMBALLAGER
Alle produkter er lavet af rå, rene og forureningsfri ingredienser fra naturen - som f.eks. multebær, havtorn, piletræsekstrakt og blåbærolie - som er fulde af anti-aging egenskaber, antioxidanter og essentielle omega olier. Ingredienserne udvælges på grund af deres styrke og effektivitet og deres naturlige, nordiske oprindelse.

Woods Copenhagen lægger ligeså meget vægt på emballagen som på indholdet, så CO2-aftrykket reduceres og planetens økosystem bevares. Det er et faktum at 70% af affaldet fra skønhedsindustrien ikke genbruges, derfor tilstræber Woods Copenhagen at bruge bæredygtig og nedbrydelig emballage - fordi bæredygtighed og respekt for naturen og menneskekroppen er selve kernen i deres brand.