Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Wally and Whiz

< 1 >
< 1 >
Wally and Whiz

Vingummi med god samvittighed


Alle hos KAiKU byder velkommen til en vingummiverden med fantastiske smagsoplevelser fra Wally and Whiz. Her bydes vi på vingummi af højeste kvalitet, små delikate kuber fremstillet af de bedste råvarer uden nogen former for tilsætningsstoffer - alle vingummier er 100% vegetariske, og er helt fri for gluten, alkohol, laktose og animalske tilsætningsstoffer. Wally and Whiz er skønne små gourmetvingummier som du aldrig har set og smagt dem før.

Vild med vingummi


Vingummierne er sammensat af smage som komplimenterer og forstærker hinanden, og du vil opleve at smagsløgene pirres og udfordres på en helt ny måde. Godbidderne fra Wally and Whiz er håndlavede i Danmark, udvalget er stort, og udfordringen er at finde sin personlige favorit blandt de mange herlige varianter - vi anbefaler på det varmeste, at du smager dig frem. Hos KAiKU har vi hele 9 varianter af Wally and Whiz gourmetvingummier, så der er et dejligt udvalg af disse helt og aldeles enestående vingummier.

9 varianter med unikke og intense smagsoplevelser


Vi har smagt på dem alle ! - nogle kan man måske bedre lide end andre, men de smager alle sammen så utroligt lækkert og det kan være svært at stoppe før bøtten er tom :0). Wally and Whiz har her fået skabt noget som er helt særligt og som skiller sig ud fra mængden. Kombinationen af fx Lakrids med kaffe, er måske ikke det man umiddelbart ville forbinde med en vingummi - men man vil hurtigt forstå hvorfor Wally and Whiz har valgt netop denne sammensætning. Den er nemlig fantastisk ! Iblandt andre, findes også vingummier med mango og hindbær, jordbær og solbær og mange flere kombinationer - alle skønne, intense, velsmagende og selvfølgelig uden kunstige tilsætningsstoffer - og tilmed laktosefri, såvel som 100 % vegansk. Vi mener kort og godt, at Wally and Whiz her har gjort det ganske godt !