Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >
The Organic Company
The Organic Company er en dansk designvirksomhed baseret i København, som brænder for smagfulde økologiske designtekstiler til boligen. Bagmanden Joy Vasiljev er en ægte ildsjæl - og ildsjæle elsker vi hos KAiKU!


The Organic Company sætter fokus på praktiske løsninger til hjemmet, der kan købes med god samvittighed. The Organic Company arbejder med økologiske og GOTS-certificerede tekstiler, så du kan være sikker på, at produktionen bag produkterne er både hudløst ærlig og bæredygtig.


The Organic Companys design er så enkelt, slidstærkt og tidløst, at det kan gå i arv i generationer. Så udover at brænde for vigtigheden at, at et viskestykke skal kunne tørre, så skal det også være 100% GOTS certificeret bomuld ifølge The Organic Company.


Praktiske løsninger til hjem og fritid i tidløst design


The Organic Company har et bredt udvalg af produkter, som du også finder her hos KAiKU. Uanset om du mangler behagelige og bløde håndklæder til badeværelset, praktiske grillhandsker til terrassen eller en smart yogamåtte til meditationen, så finder du det her hos os. Det brede udvalg giver dig mulighed for at få mere bæredygtige løsninger ind i hjemmet, så du også kan være med til at gøre en forskel.