• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
The Oak Men

The Oak Men

Accessories er også til mænd


Når man kommer ind på The Oak Mens værksted, så dufter der af træ - og vi er ofte kommet på besøg hos The Oak Men, for de har været vores naboer i de rustikke industribygninger i Brabrand ved Aarhus.

The Oak Men er møbelsnedkere og Mænd - bemærk det store M! De elsker træ og de elsker fede produkter, og de designer og producerer produkter til brug, til liv, for alvor og for sjov. Alt fra The Oak Men udspringer af møbelsnedkeri, med fokus på kvalitet, enkelhed og æstetik - men absolut også med humor.

Der findes mange fine boligaccessories derude, men langt det meste er henvendt til kvinder. The Oak Men tager altid udgangspunkt i, hvad de selv synes er fedt. De laver kun designs, de kan forholde sig til - ting som mænd selv vil købe, ting som kvinder vil købe til deres mænd - men helt klart også til sig selv.


Mænd og træ


The OAK Men's værksted skaber de selv alle prototyper. De leger
med de fleste materialer - træ, metal, læder, linoleum... og de arbejder hårdt med store dele af produktionen. Andre dele håndterer egemændene sammen med dygtige underleverandører i Danmark, Tyskland, Slovenien, Polen og Kina.

Hos KAiKU har vi et bredt udvalg af The Oak Men's lækre lamper, skærebrætter, opslagstavler, bakker, knager - ja, sågar håndvægte - som alle på den mest brilliante facon egner sig som gaver til mænd.