• Levering 1-3 dage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 2 >
< 1 2 >
The Dybdahl Co.
The Dybdahl Co. blev grundlagt af Henrik Dybdahl i 2013. Brandet blev grundlagt med en idé om, at kulturel arv ikke må gå i glemmebogen. Derfor finder Henrik Dybdahl og The Dybdahl Co. frem til gamle, visuelle guldkorn og genanvender disse i moderne og digitale formater, så de fantastiske billeder ikke går tabt. Her finder du med andre ord en genial kombination af nyt og gammelt.


Klassiske motiver i moderne rammer


Henrik Dybdahl gennemsøger som en anden eventyrer hundredvis af samlinger af leksika og bøger på biblioteker, museer og arkiver rundt om i verden, og her finder han frem til de billeder, der skal genopfriskes og tages i brug endnu en gang i form af smukke plakater. Det kræver meget arbejde. Billeder bliver genoptegnet og farver, kontraster og detaljer justeres. Formålet er simpelt; at få billederne til at se ud som nye. Andre gange bliver flere billeder kombineret og danner rammen om helt nye værker, som har fået det bedste af alle verdener.


Vi synes, hans værker er fantastiske og flotte - og at de lander lige ned i den botanik-trend, som i disse år raser i Danmark. Bemærk at nogle af plakaterne er meget store, og at vi har nogle fine rammer, der passer i størrelsen. Et sådant billede kræver sin væg, men er et fantastisk stykke kunst at have hængende.