• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Sumo Illustration

Sumo Illustration

Velkommen i et vidunderligt univers


Sumo Illustration er opstået af 3 fremragende illustratorers ønske om at arbejde sammen i et kunstnerisk fællesskab, som kombinerer deres individuelle styrker, skarpe hjerner og varmt bankende hjerter.

De tre dedikerede kvinder og Bob Noon grundlæggere Stine Illum, Lea Hebsgaard Andersen og Anna Jacobina Jacobsen har valgt navnet Sumo, som man nok ikke umiddelbart forbinder med hverken kvinder eller kunstillustrationer, ud fra en tanke om at en bryder kæmper, og konstant bruger sin styrke på at blive bedre, skarpere og stadigt mere original.

SUMO ud-BRYDERNE


Sumos stærke konstellation bygger på års samarbejde i kunstnerkollektivet Bob Noon, et samarbejde de nu har valgt at flytte til nye græsgange. Her anskuer de verden ovenfra, de ser det skæve og eventyrlige, og tegner så englene synger, og sommerfuglene i maven blafrer med vingerne.

Nye streger


Sumo har begået en række træbilleder trykt på birkefinér, som både rektangulære og runde platter med ophængsbeslag på bagsiden. Platterne med skønne finurlige motiver er signerede og nummererede, og er et forfriskende indslag på gallerivæggen.

Turning Heads - ansigter med sjove og overraskende kombinationsmuligheder, en ny form for frithængende uro eller omskiftelig vægdekoration for både børn og voksne.

Stjernekort - en ny samling af kort med de 12 stjernetegn, alle med de skønneste genkendelige motiver og så har kortene den fine klassiske bøttekant.

Kort og godt - Nye motiver på skønne kort til alle anledninger kommer nu i en kuvert med folierude, som ikke blot fungerer som emballage, men som samtidig danner den fineste ramme om kortenes motiver.

Vi ønsker Sumo velkommen, og håber at du som vi, lader dig forføre og inspirere af de herlige fantasifulde streger.