• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Studio Feder

Studio Feder

Den danske tøjdesigner Sascha Feder grundlagde Studio Feder i 2018 med en mission om at skabe langtidsholdbare produkter, der passer til den moderne families behov. Sascha brænder for naturmaterialer i et minimalistisk design, der på smukkeste vis kombinerer æstetik med en etisk tilgang til produkter og materialer. Du får derfor lækre og smarte produkter uden at skulle bekymre dig om dårlig samvittighed.


Skandinavisk enkelthed og bæredygtigt design


Ud fra filosofien om en kombination af æstetik og etik skaber Studio Feder de skønneste produkter i 100% økologisk bomuld, som kan fås i de smukkeste farver. Studio Feders produkter er beregnet til både børn, voksne og alle størrelser derimellem. Udvalget af Studie Feder-produkter består bl.a. af lækre sengesæt samt pudebetræk og en smart markedstaske. Du vil uden tvivl kunne få stor glæde i dagligdagen af disse produkter fra Studio Feder, der vil gavne dig i lang, lang tid.


Studio Feder henvender sig til dig, der sætter pris på den gode kvalitet og komforten, der hænger uløseligt sammen med dette. Hos KAiKU er vi glade for at kunne tilbyde et så lækkert brand, som både har fokus på designs og bæredygtighed – og så er det tilmed dansk design, når det er allerbedst.