• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Sprekenhus

Sprekenhus

Hos KAiKU byder vi hjertelig velkommen til vores nye spændende brand - NORSKE SPREKENHUS

Alexander Eggum fra Oslo var blot 21 år gammel og midtvejs i sine studier i England, da han fik øjnene op for den 100% naturlige Argan olie, som er et fantastisk virksomt produkt til pleje af både hud og hår. Da Alexander vendte tilbage til Norge, begyndte han udviklingen af rene hårprodukter - shampoo og conditioner med base i økologisk Argan olie fra koldpressede nødder i Marokko - helt uden tilsætning af farvestoffer, sulfater, parabener eller propylener.

Det var også på dette tidspunkt at Alexander valgte at bruge sin bedstefars efternavn Sprekenhus som projektnavn - så i 2010 begyndte eventyret for alvor.


Fra hårtop til tå


Udviklingen af skånsomme og plejende hårprodukter førte til nye skud på stammen, Sprekenhus udvidede sortimentet med hudplejeprodukter, for at kunne tilbyde en fuld plejeserie til hele kroppen fra hårtop til tå.

Argan olien - det flydende marokkanske guld - er en del af alle Sprekenhus produkter. Olien er rig på A- og E-vitamin, og er proppet med antioxidanter og sunde fedtsyrer som har helende effekt på huden, som påvirkes negativt af både forurening, sol, vejr og vind.

Vitaminrige ingredienser som indeholder antioxidanter, optages let af huden og hjælper til at reparere og beskytte overfladecellerne, ved at reducere dannelsen af frie radikaler. Sprekenhus har ikke blot øje for rene og naturlige ingredienser i produkterne, man har også stor omtanke for miljøet både i produktionen og i forhold til emballagerne, som naturligvis kan genanvendes.

Vi glæder os til at stifte nærmere bekendtskab med ALLE produkter fra Sprekenhus - vi er allerede godt i gang!