• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Simple Goods

Simple Goods

Rengøring uden skadelig kemi


Grundlæggerne af Simple Goods havde længe gennemsøgt markedet for at finde naturlige rengøringsmidler uden skadelig kemi, men måtte se i øjnene, at den slags ikke fandtes. Denne erkendelse gjorde dem stålsatte på selv at udvikle et brand med naturlige, ansvarlige og bæredygtige rengøringsprodukter, som ikke har skadelig indvirkning på naturen og vores sundhed - og det lykkedes!

Rengøringsmidlerne fra Simple Goods er fremstillet af milde, naturlige, plantebaserede ingredienser tilsat Probiotika og 100% økologiske æteriske olier - alle ingredienser genkendes af naturen, de er PH-neutrale og 100% biologsk nedbrydelige.

Simple Goods produkter fjerner effektivt snavs, fedt og dårlig lugt ved hjælp af Probiotika, som er naturens gode bakterier. Rengøringsmidlerne efterlader et usynligt lag af Probiotika som, selvom det ikke er synligt for øjet, fortsætter arbejdet, efter du er færdig med at gøre rent, ved at nedbryde snavs og dårlig lugt i op til 5 dage.

Når rengøringsmidlerne ledes ud med spildevandet, indgår bakterierne i naturens eget kredsløb - hvor de findes i forvejen - og de fortsætter med at nedbryde organisk materiale og omdanner det til vand og kuldioxid, så naturens bakterieflora opretholdes.

< 1 2 >
< 1 2 >