• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Rivsalt

Rivsalt

Rivsalt er en helt ny måde at salte din mad på. Rivsalt er opfundet af svenske Jens Sandringer. Han blev inspireret til den originale Rivsalt bordmodel under et besøg i en japansk tippanyaki restaurant I Beijing.

Rivsalt bordmodellen blev lanceret I 2013 i Stockholm og har siden høstet stor anerkendelse af gourmet-elskere i hele verden.

Siden starten i 2013 har Rivsalt fortsat deres udvikling af gourmet saltprodukter. Der er fx kommet et udvalg af Rivsalt refil-pakker med kvalitetssalt i forskellige smagsvarianter.

Derfor skal du bruge Rivsalt

Rivsalt produkterne er både til gourmanden og æstetikkeren. Når du river den rå uforarbejdede saltsten, får du kun saltes oprindelige mineraler. Smagsoplevelsen er derfor helt unik og naturlig. Samtidig er Rivsalt et utrolig smukt produkt der begejstre og beriger din madoplevelse. Det er denne kombination af design med et enkelt udtryk og kærligehed til det naturlige salt, der er fælles for Rivsalts produkter og grunden til, at vi har valgt at tage dem ind i vores gourmetsortiment.

Rivsalt bordmodel

Den smukke bordmodel har et flot æstetisk udtryk og en sand fryd på middagsbordet. Det er helt sikkert at middagsgæsterne synes det er en spændende måde at forny middagsoplevelsen. Rivsalt bordmodellen har allerede en fast plads på bordene i gourmetrestauranter rundt i verden.

Rivsalt køkkenmodel

Vil du gerne rive større mængde salt, skal du vælge Rivesalt køkkenmodellen. Køkkenmodellen er designet til kokken der salter under madlavningen. Køkkenmodellen har samme kvalitet og æstetiske udtryk som bordmodellen, blot i en større model.

Prøv også den helt unikke Rivsalt BBQ saltblok til grill

Rivsalt har et helt unikt produkt til grillen. Saltblokken består af massiv Himalaya salt. BBQ saltblokken lægges på grillristen. Når den er gennemvarm steger du dit kød, fisk eller grøntsager. Det giver en helt unik smag som ikke kan opnås på andre måder, da saltsmagen trænger hele vejen igennem din mad og ikke kun ligger sig er i stegeskorpen.
BBQ saltblokken kan også bruges som en spændende og anderledes serveringsplade til sushi eller frugt.