Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
rêve vert
PRODUCT OG THE YEAR 2022

Første gang vi stødte på Sasse Abildgaard-Roope var på Formland Messen i efteråret 2022, hvor hun blandt sine andre smukke produkter præsenterede den fine håndlavede kurv af jute, som vandt titlen Product Of The Year.

Sasse etablerede rêve vert i 2020 som et iværksætterprojekt ved siden af hendes almindelige 8-16 job, fordi hun længe havde været på udkig efter den perfekte vasketøjskurv, som skulle være firkantet, så flere kurve kunne stå ved siden af hinanden og ikke optage unødig plads i mindre boliger. Desuden skulle vasketøjskurven være lavet af smukke naturmaterialer - hele to krav som det skulle vise sig at være vanskelig at opfylde.
Med kurvens design i hus gik jagten ind på at finde de rette producenter af kurvene, og dem fandt hun i Bangladesh, hvor dygtige kvindelige kunsthåndværkere i en fair trade produktion håndfletter kurvene ved hjælp af traditionelle teknikker, der er gået i arv igennem generationer. Efterfølgende er der kommet flere forskellige designs og produkter til, som alle er håndlavede af dygtige håndværkere fra forskellige steder i verden.