Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
Poster and Frame

Eksklusive prints og håndlavede rammer


Poster & Frame er en forholdsvis ung virksomhed, som blev etableret i 2018, men holdet bag er et team med flere års erfaring indenfor den danske design- og reklamebranche. Det helt særlige ved denne virksomhed er, at de producerer plakater til hver enkelt ordre, hvilket betyder, at vi får helt nytrykte plakater, hver gang vi bestiller hos dem, det betyder også, at der ikke bliver trykt plakater til et lager, som ikke bliver afsat, og som derfor ender som spildprodukter.

Poster & Frame benytter en højkvalitets Giclèe-printer til plakaterne for at opnå den højeste kvalitet og bæredygtighed. Giclèe-print er en metode, der kræver en certificeret printer, som printer med vandbaseret blæk i dette tilfælde i 10 trykfarver, og i kombination med at de trykker på Hahnemühle-ark, som er papir af højeste kvalitet, får du et produkt, som holder sig smukt i mange år.

I tillæg til de eksklusive prints, har Poster & Frame designet de smukkeste billedrammer - The Frame - som håndlaves og produceres i Italien i en kvalitet som kan både ses og mærkes.