• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Playforever

Playforever

Bilerne fra Playforever er både dekorative at se på, lækre at røre ved - og fascinerende at lege med

Playforever bilerne er rigtig fine som dåbsgaver til drenge - eller som barselsgave til lille Frederik fra den stolte onkel. Og som navnet indikerer er det ikke blot biler til børn - men de er til de evige legebørn, der pludselig med en lækker bil indenfor rækkevidde drømmer sig til LeMans, MonteCarlo og andre racerløb.

Playforevers historie begyndte, da grundlægger Julian Meagher var blot elleve år gammel. Julian drønede rundt på sin cykel til lokale underjordiske parkeringspladser, i sin søgen efter hengemte superbiler med støvdække. Han var draget af deres slanke former og skinnende badges, denne tidlige fascination af skønhed og magi i klassiske køretøjer udløste en livslang ambition om at skabe en samling af tidløst-fra-generation-til-generation egnet arve-legetøj: En samling, der ville glæde og fængsle kommende generationer af både børn og voksne.

I dag sælges Playforever mærket i over 20 lande verden over. Med inspiration fra ikoniske racerbiler og jagerfly fra 1920'erne, samt klassiske 1960'ernes biler fra New York, kombineret med årtiers forskning og studier i teknisk bildesign og bilindustrien styling er Playforevers samling af MIDIS, Minier og Mavericks er et eklektisk mix af kunst, mode, traditionelt design og modernisme.

Playforever tror på autentiske design og en fejlfri finish. Deres produktionspartnere forstår og deler deres etos, at smukke produkter er født af de bedste materialer. Play for Ever bruger børnevenlige, soft-roll gummihjul og langvarig, UV-resistent maling. De går aldrig på kompromis med detaljer eller kvalitet. Alle produkter er sikkerhedstestet til de højeste internationale standarder.

Playforever er skabere og kendere af næsten uforgængeligt kunst legetøj, der er bygget til at vare et helt liv.