• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
OYOY Living Design

OYOY Living Design

Indret dit hjem med produkter fra OYOY Living Design, som laver interiør, der signalerer en enkel, tidsløs og dansk stil. Samtidig er OYOY også inspireret af det enkle japanske design og har en passion for atypiske farve- og materialekombinationer. Dette giver brandet noget kant, som gør, at de skiller sig ud fra andre skandinaviske brands.

Find nyheder og bestsellers her på siden, hvor du blandt andet kan blive fristet af de praktiske og dekorative OYOY dækkeservietter i silikone. Her finder du dækkeservietter i diverse grafiske mønstre samt nogle til børn med forskellige grafiske dyremotiver.
Er du på udkig efter nogle elegante pyntepuder til soveværelset eller stuen, kan du også med fordel se nærmere på vores udvalg af OYOY puder, hvor du ligeledes finder mange forskellige designs i lækre materialer. Se desuden vores øvrige udvalg fra OYOY Living Design, hvor du har mulighed for at finde nogle helt unikke OYOY tæpper samt en masse øvrige interiørprodukter til alle hjemmets rum.

OYOY BØRN – INDRET BØRNEVÆRELSET MED PRODUKTER FRA MINI OYOY KOLLEKTIONEN

Hos OYOY er der meget fokus på kvalitet, funktionalitet og naturlige materialer. Dette er selvfølgelig ikke en undtagelse ved MINI OYOY kollektionen , der er en nyere kollektion med produkter til børn og barnlige sjæle. Her har vi en række unikke produkter til børneværelset, hvor du blandt andet kan finde et større udvalg af tekstiler til børnesengen. Her kan du se nærmere på vores udvalg af baby- og junior sengetøj , der laves i forskellige farver og lækre kvaliteter. Ønsker du at gøre børnesengen en tand hyggeligere, kan du yderligere se nærmere på OYOYs bløde bamser og dukker samt diverse sjove og anderledes børnepuder.

Find desuden en række pynteting og plakater til børneværelset, der giver dig mulighed for at skabe en hyggelig stemning, som samtidig ligger op til en masse sjov og leg.

HISTORIEN BAG OYOY BRANDET

Navnet OYOY er inspireret af bogstaverne OY, der siden 1929 har stået skrevet på alle danske flyvemaskiner. Dette skal indikere, at OYOY er en dansk virksomhed. Brandet blev grundlagt i 2012 og bag det har vi Lotte Fynboe, der designer alle OYOYs produkter. Lotte designer ud fra mottoet "less is more" og er inspireret af former, grafik og rene materialer.

Så ønsker du enkle produkter med lidt kant til enten køkkenet, stuen, badeværelset, soveværelset eller børneværelset, så er du kommet til det helt rette sted. Med produkter fra OYOY kan du skabe en stilfuld og stilren indretning, der passer godt ind i den populære skandinaviske indretningsstil.


KAiKU – HÅNDPLUKKEDE VARER FRA POPULÆRE SKANDINAVISKE BRAND


Hos KAiKU elsker vi det skandinaviske design, og derfor fører vi et stort udvalg af håndplukkede varer fra nogle af de leverandører, som vi mener, leverer de skønneste interiør- og livsstilsprodukter. Foruden OYOY finder du kendte mærker som blandt andet House Doctor, ferm LIVING , Nomess Copenhagen samt en lang række andre populære designerbrands.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne her på siden eller vores øvrige produktsortiment, er du naturligvis velkommen til at ringe på telefon +45 3311 1907 eller sende en mail til info@kaiku.dk. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage og har fri fragt ved køb over 349 kr., hvis du bestiller til en pakkeboks. Ønsker du at se og mærke vores produkter, inden du køber, kan du også med fordel besøge vores 300 kvm. store butik i Brabrand nær Århus.

< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >