• Levering 1-3 dage
  Levering 1-3 dage
 • Fri fragt over 499,-
  Fri fragt over 499,-
 • Fysisk butik – byt i butikken
  Fysisk butik – byt i butikken
 • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
  4.9/5 stjerner på Trustpilot
< 1 >
< 1 >
OYOY Living Design

Indret dit hjem med produkter fra OYOY Living Design, som laver interiør, der signalerer en enkel, tidsløs og dansk stil. Samtidig er OYOY også inspireret af det enkle japanske design og har en passion for atypiske farve- og materialekombinationer. Dette giver brandet noget kant, som gør, at de skiller sig ud fra andre skandinaviske brands.

Find nyheder og bestsellers her på siden, hvor du blandt andet kan blive fristet af de praktiske og dekorative OYOYdækkeservietter i silikone. Her finder du dækkeservietter i diverse grafiske mønstre samt nogle til børn med forskellige grafiske dyremotiver.
Er du på udkig efter nogle elegante pyntepuder til soveværelset eller stuen, kan du også med fordel se nærmere på vores udvalg af OYOY puder, hvor du ligeledes finder mange forskellige designs i lækre materialer. Se desuden vores øvrige udvalg fra OYOY Living Design, hvor du har mulighed for atfinde nogle helt unikke OYOY tæpper samt en masse øvrige interiørprodukter til alle hjemmets rum.

OYOY BØRN – INDRET BØRNEVÆRELSET MED PRODUKTER FRA MINI OYOY KOLLEKTIONEN

Hos OYOY er der meget fokus på kvalitet, funktionalitet og naturlige materialer. Dette er selvfølgeligikke en undtagelse ved MINIOYOY kollektionen, der er en nyere kollektion med produkter til børn og barnlige sjæle. Her har vi en række unikke produkter til børneværelset, hvor du blandt andet kan finde et større udvalg af tekstiler til børnesengen. Her kan du se nærmere på vores udvalg af baby-og junior sengetøj, der laves i forskellige farver og lækre kvaliteter. Ønsker du at gøre børnesengen en tand hyggeligere, kan du yderligere se nærmere på OYOYs bløde bamser og dukker samt diverse sjove og anderledes børnepuder.

Find desuden en række pynteting og plakater til børneværelset, der giver dig mulighed for at skabe en hyggelig stemning, som samtidig ligger op til en masse sjov og leg.

HISTORIEN BAG OYOY BRANDET

OYOY fortæller: "OYOY er mere end blot et design brand. OYOY er for den moderne familie i deres søgen efter at genkalde barndomsminder, samt skabe nye. Vores kollektioner er forankret i de danske design-traditioner med fokus på det simple. Vi repræsenter en legende, dog enkel og æstetisk, retning til design og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv.
OYOYønsker at være det stærkeste danske designbrand indenfor tilbehør til børn,voksne og de hjem, de bor i. Vi stræber efter at være respektfulde og dedikerede i forhold til de fremstillede produkter, alle involverede mennesker og vores omgivelser - altid med en kreativ og legende tilgang.

Det danske firma OYOY Living Design A/S blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Kollektionen er klassisk, funktionel og tidløs med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

NAVNET OYOY // Navnet OYOY Living Design er inspireret af bogstaverne OY, som siden 1929 har været kendetegnede på alle danske fly. Uanset hvor i verden flyene befinder sig, er følelsen af at tilhøre Danmark essentiel. Hos OYOY LivingDesign er vi også stolte af vores rødder og bogstaverne OY indikerer og angiver vores danske arv."

Så ønsker du enkle produkter med lidt kant til enten køkkenet, stuen, badeværelset, soveværelset eller børneværelset, så er du kommet til det helt rette sted. Med produkter fra OYOY kan du skabe en stilfuld og stilren indretning, der passer godt ind i den populære skandinaviske indretningsstil.

KAiKU – HÅNDPLUKKEDE VARER FRA POPULÆRE SKANDINAVISKE BRAND


Hos KAiKU elsker vi det skandinaviske design, og derfor fører vi et stort udvalg af håndplukkede varer fra nogle af de leverandører, som vi mener, leverer de skønneste interiør- og livsstilsprodukter. Foruden OYOY finder du masser af andre skønne designbrands.
Har du spørgsmål til nogle af produkterne her på siden eller vores øvrige produktsortiment, er du naturligvis velkommen til at ringe på telefon +45 33111907 eller sende en mail til info@kaiku.dk. Vi leverer online køb indenfor 1-3 hverdage. Ønsker du at se og mærke vores produkter, inden du køber, kan du også med fordel besøge vores 300 kvm. store butik i Brabrand nær Århus.